Ha mindig ugyanarra halad, akkor inkább műhold lesz, bár az, hogy elfordul, ebben az esetben érdekes.
2012. aug. 10. 22:21
2/20 anonim válasza:
Reptoid.
2012. aug. 10. 22:44
3/20 anonim válasza:
Ha rendszeres pályája van akkor műhold lehet.... ha nem műhold akkor egy álommanó aki éjszakánként ellopja a helyesírásodat.
2012. aug. 10. 22:58
4/20 anonim válasza:
Szerintem az a nemzetközi űrállomás lesz, van valahol egy weboldal, ahol kiírják, hogy a te helyzetednél mikor és hol látható.
2012. aug. 10. 22:58
5/20 anonim válasza:
aha, én is láttam tegnap este, meg azelőtt este is valami nagyon fényes dolgot az égen. furcsa volt. nagyon világított, és tényleg gyors volt. a végén pedig eltűnt.
kialudt a fénye.
2012. aug. 10. 23:10
6/20 anonim válasza:
Hogyan számítottad ki a sebességét? Ahhoz tudnod kellene a távolságát, ahhoz meg a méretét.
2012. aug. 10. 23:16
7/20 anonim válasza:
Nem repülő volt az? A flightradaron látok néhány nyomvonalat azon a környéken a mostanában arra repülő gépektől. És van, amelyik irányt is változtatott.
2012. aug. 10. 23:21
8/20 anonim válasza:
Az egy reptoid űrhajó. Megfigyelik a földieket az invázió előtt.
2012. aug. 10. 23:33
9/20 anonim válasza:
Na, ezo, hívő, szekptikus csata.
Egyik azt mondja, van, a másik, hogy nincs. De a repülési sebességet ki lehet számítani. Hogyan jött ki a 3000 (csomó?, km/h?, km/sec?) Hogyan? Hogyan? Hogyan?
2012. aug. 10. 23:37
10/20 anonim válasza:
Műhold. Egy műhold képes akár 4-er megkerülni a Földet egy nap. Kicsit logikusan gondolkozva, dél-nyugat irányából jön, észak-kelet felé halad, majd kialszik a fénye (nyilvánvaló hogy csak este látszódik). Azért alszik ki a fénye, mert a Föld takarásába érkezik, hisz a Nap akkor a nyugati horizont alatt tartózkodik. Egy műhold sebessége kb. 12km/secundum, tehát nem 2000-3000 akármi, hanem kb. 43200km/óra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!