Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A legdurvább UFO észlelések...

A legdurvább UFO észlelések júniusban. Hogyan értékeled őket?

Figyelt kérdés

Ezek az észlelések voltak a kirívó esetek, melyek nagy nyílvánosságot kaptak és a médiában sokat beszélt téma volt, persze sok kevésbé publikus is volt, nem lehet mindent betenni egy videoba.

Bár a közember kevesett hallott e hónapban az ufókról, ez nem azt jelenti hogy nem volt ufó észlelés, csupán az, hogy az agymosást pl győzike só, sokkal jobban nyomják az embereknek.

Ezek közül az ufó esetek közül, mi a véleményed? Melyik fajt vagy képes beazonosítani tipikus alakjukról vagy más tipikus jelről? Hogyan értékeled a hónapot? http://www.youtube.com/watch?v=MBWTfl5RDT0

2014. júl. 7. 18:46
1 2 3
 21/28 ÁkosTóth válasza:

5. felhasználónak írom ezt:

UFO-k létezése nem kérdés mert az UFO egy angol rövidítésből kifolyó szó,ami teljes egészében azt jelenti:

U-Unindetified ( Azonosítatlan)

F-Flying (repülő)

O-Object (tárgy,objektum)

2014. júl. 18. 22:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos senki sem fogja eldönteni, hogy léteznek-e. Én szekptikus vagyok, de nem tdhatom, igazad van-e. Te UFO hívő vagy, nem tudod, hogy nekem igazam van-e.
2014. júl. 19. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Ezt a 21-es válaszra írod?? Mert bizonyított tény hogy az UFO-k léteznek. Az UFO az azonosítatlan repülő tárgy angol rövidítése.

Lehet az egy repülő, egy madár, egy léggömb is. Az a lényeg hogy az adott pillanatban aki észreveszi az nem tudja hogy mi az. Ha te meglátsz egy frizbit a szemed sarkából, de mire odanéznél már továbbrepült. (te persze nem tudod hogy mi az, csak a mozgást látod) akkor az is UFO lesz. Te nem tudod hogy mit láttál=azonosítatlan repülő=repül

2014. júl. 19. 19:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen, a huszonegyes válaszra. Sajnos pontatlanul fogalmaztam, mert én a videóban látotakra gondoltam, hogy teljesen szubjektív, ki mit gondol a felvételekről. De örülök, hogy nem így válaszolnak a válaszomra, hogy: Minimum 100 I.Q pontot meghaladó válaszokat kérek!!! :)
2014. júl. 19. 20:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Attól nem érezném magam okosnak ha a hásikat lehülyézem. Az e-fajta vitatkozás a fanatikusok, és a tényleg hülyék módszere. Sajnos ezen az oldalon ezekből sok van.
2014. júl. 19. 22:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Ma visszanézve az akkori ufókat, hogyan vélekednél?
2014. aug. 2. 13:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Még mindig hamisítványok.
2014. aug. 2. 13:49
 28/28 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. Nem tudja úgysem senki hogy léteznek-e.
2017. júl. 20. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!