A legdurvább UFO észlelések júniusban. Hogyan értékeled őket?
Ezek az észlelések voltak a kirívó esetek, melyek nagy nyílvánosságot kaptak és a médiában sokat beszélt téma volt, persze sok kevésbé publikus is volt, nem lehet mindent betenni egy videoba.
Bár a közember kevesett hallott e hónapban az ufókról, ez nem azt jelenti hogy nem volt ufó észlelés, csupán az, hogy az agymosást pl győzike só, sokkal jobban nyomják az embereknek.
Ezek közül az ufó esetek közül, mi a véleményed? Melyik fajt vagy képes beazonosítani tipikus alakjukról vagy más tipikus jelről? Hogyan értékeled a hónapot? http://www.youtube.com/watch?v=MBWTfl5RDT0
Itt a nyár, a magas nappali hőmérséklet, a szünidő... És persze te is visszatértél kedves "Ez melyik faj volt? kérdező". Az utolsó 4 kérdést te tetted fel az UFO észlelések kategóriában, vagyis szokásoson nagyon ráérsz az ostobaságaidat leírni. Meglepődtél, hogy felismertelek?
Pedig nagyon egyszerű ám! Hiába nincs kint a neved megismerlek, pont úgy mint bárki mást az irásai stílusa és tartalma alapján.
Na de a kérdésre: Én csak a szokásos fajokat látom. Lumbulábiak, krixkraxiak, motherbokdriverek... Illetve az egyikről azt hittem, hogy egy Raxacoricofallapatorián hajó, de aztán rájöttem, hogy csak egy folt...
Remélem a jövő hónapban lesznek hroll, guargumi és glükokortikoid hajók is.
Üdv, D.W.
Hát mégis megnéztem. De hol vannak az ufók? Csupa hétköznapi dolog, illetve nagy semmi.
Én is láttam csodát. Egy markáns férfiarcot az égen. Néhány másodperc volt csak. Persze felhő volt, de érdekesebb, ha arcnak látom.
# 9-es az I.Q számod elé véletlen egy 1-est írtál.
Komoly és értelmes válaszokat szeretbnék, még mindíg hatalmas mennyiségű megoldatlan UFÓ eset van a videobe.
Kedves kérdező!
Te vagy a bizonyíték a földönkívüliek létezésére. Téged elraboltak és kioperálták a fél agyadat megvizsgálni.
Kedves kérdező!
9-es vagyok és nem véletlenül írtam egy 1-est elé, bár lehet, hogy te ezt nem fogod felfogni. Az IQ-t nem úgy írják, hogy I.Q!!! És ha van személyes UFO tapasztalatod ( ami vitatható, hogy UFO volt-e) akkor higgyél ebben az egészben, de ha ezen videók alapján hiszel benne, akkor te NEM VAGY KOMPLETT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!