Mikor lesz a magyar lakosság szellemileg annyira érett, hogy Davis Icke ellátogassán ide is?
Olyan helyekre látogat el, ahol sokan hallgatnák. A fejlett nyugaton hatalmas sportcsarnokok közönsége előtt lép fel. Itt úgylátszik az emberek agymosása a média (rtl, győzika, mónika só) által olyan mértékű, hogy még nem érettek befogadni azt hogy nem saját maguk által http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc butultak el, hanem egy évezredek óta regnáló háttérhatalom műve
http://www.youtube.com/watch?v=vDf0Mf3qIxE
mikor lesz a magyar lakosság szellemileg annyira érett, hogy Davis Icke ellátogassán ide is?
Milyen ostoba kisgyerek lehetsz . Mi az hogy fejlett nyugat és sportcsarnoknyi ember? :D
Talán azért tud megtölteni egy sportcsarnokot mert az a bizonyos nyugati ország nem 10M - 6M csóró ember lakja hanem egy 80M pl német o és ebből akad 1M unatkozó jóllakott polgár akik jópár csarnokot meg tudnak tölteni.
David Icke a legmodernebb tudományos elméleteket fejleszti tovább az ufológiai ismeretek tükrében. Az idegenek rendelkeznek interdimenzionális tudással, ne felejtsük el !
David Icke, korunk üttörője
Ja a társadalom megmérgezte őket, mert mindenki hülye kivéve a Icke baromságait hallgatók, igaz? XDDD
Szánalmas a vergődésetek, de mivel ez már annyira alacsony értelmi szint - szellemi érettség ahogy a kérdező fogalmazza - hogy még az átlagember se fogadja el. Tehát sosem lesz tele sportcsarnok Icket hallgatókkal, túl kevés magyar van ahhoz hogy ennyi hülye összejöjjön.
Ze vagy egy zseniális troll vagy, vagy egy agymosott idióta (tudom-tudom, mi vagyunk az agymosottak, te meg a megvilágosult....)
Akárhogyis, monden elismerésem. Legalább €n jól szórakoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!