Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hmm. Lehet, hogy tenyleg itt...

Moosenstein kérdése:

Hmm. Lehet, hogy tenyleg itt vannak?

Figyelt kérdés

Kezdek hajlani ra.

Az elmeletem a kovetkezo: az emberek tobbsege idiota (kinek nem inge nem veszi magara alapon). Globalisan nezve az is legyurhetetlen fejtorest okoz nagy reszuknek, hogy hogyan tartsak fenn magukat es pereputyukat, nemhogy letukkel tobbe tegyek a vilagot, ehez kepest egy (szigoruan szambelileg) elenyeszo kisebbseg megis folyamatosan elore lenditi a szekeret.

VAGY AZ UFOK SEGITENEK?

2014. júl. 4. 00:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Most komolyan buta emberként akarsz okosnak látszani? Konkrétan én olyan ironikus válaszokat szoktam adni, melyből magad is rájössz a válaszra, de az utóbbi válaszoddal bebizonyítottad, hogy gőzöd sincs az egészről. Nem szeretek okoskodni ezért sem szoktam helyette maradok szerény csak nyugodtan hadd higgyék, hogy dinnye vagyok pontosan ez a célom, de a válaszomba mindig próbálom belecsempészni a megfejtést.

Remélem azt megérted, hogy te jócskán beletartozol a többségbe, mert az UFO-val sem vagy tisztában az azonosítatlan repülő tárgyak mit sem segítenek az emberiségen. A többség valóban idióta, de azon kevesek, akik hetente egyszer elviszik a szemetet a házatok elöl viszonylag tisztán tartva a közösséget bizony sokat segítenek rajtatok. A cipőfűzős válasszal pedig csak azt akartam mondani, hogy nem mindenki születik úgy, hogy egyből tudja a dolgát ezért vannak szakmák, iskolák stb. ;)

2014. júl. 4. 22:40
 22/26 A kérdező kommentje:
Jol van, csak vege legyen, beismerem, hogy irgalmatlanul buta vagyok, te pedig hatartalanul okos. Nagyon koszonom, hogy merhetetlen bolcsessegedben zsenialitasoddal fenyt deritettel erre is. XD
2014. júl. 5. 07:50
 23/26 anonim ***** válasza:
Aki lehordott a tanult viselkedési formák miatt és azt írta,hogy ösztönös dolgok ---a kígyóutáni félelemtől - a vonzódásokról meg egyéb dolgokról NÉZZ UTÁNNA ÉS AZTÁN OKOSKODJ!!!!! TÉNYLEG SOK A TANULATLAN IDIÓTA!!!
2014. júl. 6. 10:27
 24/26 anonim ***** válasza:

23# Attól hogy kiabálsz, személyeskedsz és bedurcizol még nem lesz igazad :-) Nézz utána inkább mi az a morfogenetikai mező és a morfikus rezonancia (Rupert Sheldrake) ! Tudod az emberek és az állatok nem sokban különböznek egymástól, és az állatoknál konkrét kísérletekkel támasztották alá a kollektív emlékezet létezését, ez pedig az embernél is ugyanúgy jelen van . Innen erednek az ember megérzés képességei, az ha ösztönösen észreveszed hogyha valaki bámul, a kígyótól való berögződött félelem stb . Tessék pár példa az állatvilágból :

- Például a tibeti jak amikor földrengést érzékel lefekszik a földre és kinyújtja mind a négy lábát .

- A hangyák ösztönösen megérzik az esőt és elbújnak .

- Az elefántok is bizonyítottan képesek érzékelni a rengéseket .

- A csimpánz ösztönös félelme a víztől és kígyóktól .

2014. júl. 6. 11:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Hogy az elsődleges kérdésre próbáljak meg válaszolni: igen, lehetséges, hogy itt vannak, de ha pusztán a technológi fejlődéséből vonod le ezt a következtetést, akkor az azért sántít, mert az ipari forradalomig kellene visszamenni, amikor feltalálták a "Fonó Jenny-t", majd később a gőzgépet. Ekkor "hirtelen" meglódult a technológiai fejlődés.

Mellesleg, valamikor úgy tízezer évvel ezelőtt (vagy 12,000, erről megoszlanak a vélemények), volt egy "agrárforradalom" is, amikor az emberek elkezdtek hirtelen földet művelni és letelepedni. Érdekes, hogy amerikai indiánok, vagy éppen az afrikai dogonok, mind azt állítják, hogy Istenek érkeztek az égből, és ők tanították meg nekik, hogy hogyan kell mezőgazdálkodni.

Manapság olyat is hallani, hogy a mobiltelefonok kristálytechnológiája, de a chipek miniatűrizálásának képessége is földönkívüli technológiából ered. Szerintem.

2014. júl. 6. 14:48
 26/26 A kérdező kommentje:

Valojaban a foldonkivuli behatast nem gondoltam igazan komolyan. (csak igy tudtam betuszkolni a kerdest az ezo kategoriaba XD )

Nagyon erdekesek ezek az ugrasszeu ujitasok.

2014. júl. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!