Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hmm. Lehet, hogy tenyleg itt...

Moosenstein kérdése:

Hmm. Lehet, hogy tenyleg itt vannak?

Figyelt kérdés

Kezdek hajlani ra.

Az elmeletem a kovetkezo: az emberek tobbsege idiota (kinek nem inge nem veszi magara alapon). Globalisan nezve az is legyurhetetlen fejtorest okoz nagy reszuknek, hogy hogyan tartsak fenn magukat es pereputyukat, nemhogy letukkel tobbe tegyek a vilagot, ehez kepest egy (szigoruan szambelileg) elenyeszo kisebbseg megis folyamatosan elore lenditi a szekeret.

VAGY AZ UFOK SEGITENEK?

2014. júl. 4. 00:05
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
40%
Nem hiszitek el, mit álmodtam ma. Egy csomó repülőgéphez hasonló valami jelent meg hirtelen az égen, este volt és ide-oda cikkáztak, elég alacsonyan voltak. Már ez is rémisztő volt, aztán szürke árnyak jöttek elő, de csak az árnyékukat lehetett látni az aszfalton, aztán éreztem, hogy teljesen leblokkonak, beszélni sem tudok, és erre felébredtem, de még mindig éreztem a blokkoló érzést. Nagyon rossz volt. Egyébként soha még csak ehhez hasonlót sem álmodtam.
2014. júl. 4. 09:43
 12/26 A kérdező kommentje:

11-es ez igazan nagyszeru ;)

Szoval a lenyeg az lenne erosen sarkitva, hogy annak ellenere halad a tehnikai es egyebb fejlodes elore, hogy az emberek tobbsege a cipofuzojet is csak segitseggel tudja bekotni.

Nem erdekes ez az ertelem beli kulonbseg fajon belul az egyes egyedek kozott?

2014. júl. 4. 09:55
 13/26 anonim válasza:
100%

Igazad van. Am 4 fajta embertípus van :

1.okos és jó

2.okos és gonosz

3.buta és jó

4.buta és gonosz

A Földet alapból a gonosz irányítja, van aki hallgat rá és van aki nem. Ennyi a lényeg az egészben.

2014. júl. 4. 10:48
 14/26 anonim ***** válasza:
12%

Méghogy okos persze!

#11 Mégis miért ide irod az álmodat?

#12 Te biztos úgy születettél be tudod kötni a cípődet. Nagyon buta érveléssel vágsz vissza szerintem azt sem tudnod miért raktad fel a kérdést.

2014. júl. 4. 11:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"A Földet alapból a gonosz irányítja, van aki hallgat rá és van aki nem."

A Földet a pénz irányítja, az meg hogy mi gonosz és mi nem nézőpont kérdése .

2014. júl. 4. 13:02
 16/26 anonim válasza:
89%
A pénz csak egy eszköz. Ez nem azt jelenti, hogy utálni kell a pénzt. Ez olyan, mint amikor (bocs) vkit fejbe vágnak egy kalapáccsal, nem a kalapács a hibás.
2014. júl. 4. 13:22
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
szegény kalapácsot ne keverjük bele légyszíves.
2014. júl. 4. 17:35
 18/26 A kérdező kommentje:

Kóklerkenek -

Nem hiszem el, hogy a cipofuzon akadsz fenn?! Az csak egy pelda volt ami barmilyen banalis, akar csimpanz altal vegrehajthato cselekedettel behelyetesitheto.

De a te kedvedert legyen igy:

"Szoval a lenyeg az lenne erosen sarkitva, hogy annak ellenere halad a tehnikai es egyebb fejlodes elore, hogy az emberek tobbsege a sajat segglyukat is csak segitseggel tudja bekotni."

Igy mar megfelel?

Amugy nincs itt semmilyen visszavagas, csak a kedvedert egyszerusitettem a kerdest.

Tobbieknek :)

Az oke, hogy a penz iranyit, de azt nem ertem, hogy akik kilatastalansagban vergodnek, azokban miert nincs ambicio valtoztatni?

2014. júl. 4. 20:27
 19/26 A kérdező kommentje:

oops!

Igy akartam, csak lemaradt a nagy kapkodasban: "sajat segglyukat is csak segitseggel tudja megvakarni"

XXD

2014. júl. 4. 20:29
 20/26 anonim válasza:
Akik kilátástalanságban vannak, azért nem tudnak előrelépni, mert nem akarnak vagy nem abban reménykednek, amiben (akiben) kellene. Sajnálkoznak, meg panaszkodnak, de lehet, hogy tudat alatt valahol meg is állapodtak ( kiegyeztek) ezzel a szituációval. És itt megrekedt a dolog.
2014. júl. 4. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!