Hmm. Lehet, hogy tenyleg itt vannak?
Kezdek hajlani ra.
Az elmeletem a kovetkezo: az emberek tobbsege idiota (kinek nem inge nem veszi magara alapon). Globalisan nezve az is legyurhetetlen fejtorest okoz nagy reszuknek, hogy hogyan tartsak fenn magukat es pereputyukat, nemhogy letukkel tobbe tegyek a vilagot, ehez kepest egy (szigoruan szambelileg) elenyeszo kisebbseg megis folyamatosan elore lenditi a szekeret.
VAGY AZ UFOK SEGITENEK?
11-es ez igazan nagyszeru ;)
Szoval a lenyeg az lenne erosen sarkitva, hogy annak ellenere halad a tehnikai es egyebb fejlodes elore, hogy az emberek tobbsege a cipofuzojet is csak segitseggel tudja bekotni.
Nem erdekes ez az ertelem beli kulonbseg fajon belul az egyes egyedek kozott?
Igazad van. Am 4 fajta embertípus van :
1.okos és jó
2.okos és gonosz
3.buta és jó
4.buta és gonosz
A Földet alapból a gonosz irányítja, van aki hallgat rá és van aki nem. Ennyi a lényeg az egészben.
Méghogy okos persze!
#11 Mégis miért ide irod az álmodat?
#12 Te biztos úgy születettél be tudod kötni a cípődet. Nagyon buta érveléssel vágsz vissza szerintem azt sem tudnod miért raktad fel a kérdést.
"A Földet alapból a gonosz irányítja, van aki hallgat rá és van aki nem."
A Földet a pénz irányítja, az meg hogy mi gonosz és mi nem nézőpont kérdése .
Kóklerkenek -
Nem hiszem el, hogy a cipofuzon akadsz fenn?! Az csak egy pelda volt ami barmilyen banalis, akar csimpanz altal vegrehajthato cselekedettel behelyetesitheto.
De a te kedvedert legyen igy:
"Szoval a lenyeg az lenne erosen sarkitva, hogy annak ellenere halad a tehnikai es egyebb fejlodes elore, hogy az emberek tobbsege a sajat segglyukat is csak segitseggel tudja bekotni."
Igy mar megfelel?
Amugy nincs itt semmilyen visszavagas, csak a kedvedert egyszerusitettem a kerdest.
Tobbieknek :)
Az oke, hogy a penz iranyit, de azt nem ertem, hogy akik kilatastalansagban vergodnek, azokban miert nincs ambicio valtoztatni?
oops!
Igy akartam, csak lemaradt a nagy kapkodasban: "sajat segglyukat is csak segitseggel tudja megvakarni"
XXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!