Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 17 évet töltött a Marson a...

17 évet töltött a Marson a földönkívüliek elleni harcban egy amerikai katona?

Figyelt kérdés

17 évet töltött a Marson, és most minden titkot elárul a földönkívüliekről egy nyugalmazott amerikai katona A nyugalmazott tengerészgyalogos, aki csak Captain Kaye, vagyis Kaye kapitány néven emlegeti magát, nem kevesebbet állít, mint hogy egy szupertitkos küldetés részese volt a Marson. Kaye szerint őt és több tucat társát azért delegálták a vörös bolygóra, hogy az ott élő öt emberi kolóniát megvédjék a földönkívüliek támadásaitól.

Elmondta, hogy a mars, most emberi kézen van, mert folyamatosan megvédik a földönkívüliek ellen, akik idelátogatnak nap mint nap az ufókkal szemben.

Kíváncsi leszek a könyvében milyen titkokat ránt le az ufókról. Ez mennyiben változtathatja meg azokat az onformációkat amiket tudunk az ufókról ? Minek akarják megszerezni az ufók a marsot? Eszerint a földet sem lennének képesek meigázni? [link]

2014. jún. 30. 15:53
1 2 3 4
 21/36 janka hunor válasza:
0%

ez hűlyeség!

1 a szúrkéknek,meg más ellenséges főldnkivűli fajoknak semmiség lenne szétépni az egész tikosszolgálatot kb 5,4 óra alatt,szóval nem tudnak ellánálni semilyen képpen sem!

2 az ellenséges főldőnkivűliek,és a kormány szővetségesek

2014. júl. 3. 08:23
 22/36 anonim ***** válasza:
38%

" A kérdező kommentje:

nagyon agyas csóka, ijen értelmesen beszél halgassátok http://www.youtube.com/watch?v=WwinDEomGvM"

Ah! Ijen pontos jével, s halgassátok egy el betűvel. És te osztod az észt?

2014. júl. 3. 09:16
 23/36 anonim válasza:
66%
én 30évig éltem a Napon,nemtudom hogyan de túléltem. amúgy 19éves vagyok
2014. júl. 17. 23:17
 24/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ez igaz ?
2014. nov. 4. 20:04
 25/36 anonim ***** válasza:
57%

Azt hiszem a Doctor Whonak van egy olyan része, ami a Marson játszódik és egy kis csapat is él kint :D

Mellesleg szerinted milyen kolónia élne a Marson? A kenyérért meg leugranak a CBA-ba nem...?

2014. nov. 5. 00:48
 26/36 A kérdező kommentje:

Utánanéztetek a dolgoknak amiket említ ? Biztosak vagytok benne, hogy hamis vagy csak így hasraütésszerűen bemondjátok

Akik szerint ez igaz, azok megtudnák erősíteni ? Van valakinek hasonló személyes tapasztalata?

2014. dec. 21. 20:02
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ilyen tapasztalata van, az nem a gyikon nyomja.
2014. dec. 22. 20:41
 28/36 anonim ***** válasza:
56%

Én meg 30 évig voltam a krixkraxiak fogságában, elraboltak a lumbulábiak is megbecstelenítettek, fájt :'((((( de szerencsére a motherbookdriverek kiszabadítottak, és hazahoztak!!! :)))

A Marson melyik faj ellen harcolt Kaye kapitány? Reptoidok, krixkraxiak, poloskoidok? Szkeptikuskák mit léptek? :P

2015. júl. 7. 21:51
 29/36 anonim ***** válasza:
64%
Azt, hogy aki ilyen bulvár szennylapból informálódik, annak kórosan alacsony az intelligenciája. Én a borst, blikket fél évig olvastam anno 2008-ban, de csak fejfájást, fejzúgást, migrént okozott a sok szennyinformáció, így gyorsan letettem róla. Ma már inkább a hvg-t olvasom. Sokkal érelmesebb lap, és vannak benne értelmes dolgok is. Szigorúan 100 IQ felettieknek ajánlom.
2015. júl. 7. 22:34
 30/36 anonim ***** válasza:
51%
Skizofréniája van valószínűleg szegénynek.
2015. júl. 8. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!