Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt ember a Holdon, vagy...

Volt ember a Holdon, vagy megjátszás volt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 01:57
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
A hátulja a "sötét oldala".
2014. jún. 29. 22:38
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem voltak. A Góbi sivatagban vették fel az egész video jelenetet. Max80-100.000m-re tudnak csak kimenni(elhagyni) a bolygót.Nincs még megfelelő technika eljutni egy másik csillagra,planétára.
2014. jún. 29. 22:48
 33/48 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező !

Egy blogon mindenki azt ír amit akar, sőt egy blog a látogatottságról szól, tehát rengeteg ferdítés és színesítés van benne . Az aranylacit például én is szeretem mert vannak konkrét források, és látszik hogy a cikkek írója előtte alaposan utánajárt a dolgoknak, de a legtöbb olyan hogy olvasott valamit, egyből elkezd kombinálni, hozzátesz dolgokat, összegyúrja és tart egy kis mesedélutánt . Például az illuminátusok vagy a Hold körüli nem természetes képződmények biztos hogy léteznek, millió konkrét bizonyíték van rá, felvételek, a hiteles űrhajósok beszámolói stb stb . De a legtöbb blogon olyan óriási butaságokat írnak, hogy például "a Galaktikus Hadseregtől Ashtar parancsnok azt üzente elfogyott a regimentje", most könyörgöm erre milyen bizonyíték van ? :-D

A blogok nem szentírások, ha olvasol valamit nézz utána, de egy blogot forrásnak felhozni elég gyenge !

33# Az ilyenektől megy fel az agyvizem :-D Kedves Okos Tóni ! Már millió példa lett felhozva, inkább azokat próbáld meg valamivel megcáfolni, azzal hogy folyamatosan hajtogatod, hogy "mégse volt, mégse volt" attól még nem lesz igazad ! Na jól van inkább lehűtöm magam és iszok egy kis jéghideg ribizliszörpöt :-)

2014. jún. 29. 23:01
 34/48 anonim ***** válasza:
Volt, de először szerintem nem '69-ben, hanem valamikor jóval korábban, és lehet, hogy nem is az amerikaiak jártak ott először a földi emberek közül. Arról nincsen konkrét véleményem, hogy '69-ben mi történhetett pontosan, sok az ellentmondás.
2014. jún. 30. 00:28
 35/48 A kérdező kommentje:
De érdekes dolog az is, hogy a dinoszauruszok előtt milyen faj élhetett a Földön, vagy közvetlen utánuk, hogy látogattak -e ide idegenek ez alatt a sokmilliárd év alatt.
2014. jún. 30. 00:29
 36/48 anonim ***** válasza:
37%
35# Jó észrevétel ! A németek már a 40' években végeztek próbarepüléseket a sztratoszférába és állítólag az Andromeda is képes volt űrutazásra, az egyik legnagyobb rejtély hogy végül fellőtték-e .
2014. jún. 30. 10:34
 37/48 anonim ***** válasza:

"És minek mentek oda hatszor, annyira jó volt, vagy találtak ott valamit?"

Na ez az, ezért nem mennek oda mostanság emberrel.

Mert egy: nem éri meg, gép is tudja vizsgálni a talajt.

Kettő: a gyenge gravitáció hatására a csontok meglazulnak, és az ember egész öreg korában rokkant lesz majd.

Ezért nem éri meg embert küldeni, de figyelj. Ha egy robotgéppel tudnak landolni úgy, hogy annak nem lesz baja, akkor ugyan miért ne tudnának landolni egy olyan géppel, amiben emberek ülnek? Semmi akadálya, igenis a kíváncsiság hajtotta őket, és néhány jó erőben lévő, vállalkozó szellemű fiatalember leszállt a Holdra. Mi olyan hihetetlen ebben?

"És én úgy hallottam,hogy ez az Armstrong belebolondult a holdutazása utàn és elmebakokkal küszködött"

Nem tudom, de én is szívesen küzdenék elmebakokkal. Csak nehogy felökleljenek.

2014. jún. 30. 12:12
 38/48 anonim válasza:
kérdezö erre a blogra rá léptem és már le van törölve a rendszerröl [link]
2014. júl. 1. 09:05
 39/48 anonim válasza:
mint ahogy az alata lévö is 404 es errot ir ki nekem!
2014. júl. 1. 09:09
 40/48 anonim válasza:
errort*
2014. júl. 1. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!