Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt ember a Holdon, vagy...

Volt ember a Holdon, vagy megjátszás volt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 01:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a hülye konteót már számtalanszor megcáfolták a szakértők, úgyhogy akit érdekel, az rákeres és rájön, hogy csak a végtelenül hülyék hiszik azt, hogy a hoax elképzelhető.

Amúgy Annácska, mostanában egyre több válaszoddal értek egyet. Ugye beismered, hogy régebben trollkodtál és ma már elkezdtél komoly válaszokat adni?

2014. jún. 29. 12:46
 12/48 anonim ***** válasza:
Előző, ezt én is így látom. De Anna mindig intelligens ember volt, és mindig a rációt és a logikát kereste eddig is. Szerintem nincs semmi beismernivalója. Nekem tök szimpatikus mostanság :)
2014. jún. 29. 13:42
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a SETI féle űrhallókészülékre gondolsz, EGYETLEN EGY alkalommal volt eddig, hogy a SETI fogott "abnormális" jelet az űrből, az ún. "wow" szekvenciát. "

Nem igaz, mert két alkalommal fogtak jelet, csak mivel a másikat sokkal rövidebb ideig lehetett észlelni, nem annyira híres . Ez a SHGb02+14a jel, tessék itt meglehet hallgatni a videó második felében :

http://www.youtube.com/watch?v=fH-8F_GcjDg

"talán én vagyok túltájékozott, de a Hold és a Mars felszínét bármikor magad is megkuksizhatod a Google Moon és Google Mars térképek segítségével..."

Ebben az esetben a túltájékozottság veszélye nem áll fent, inkább az alul tájékozottság van jelen :-) Ugyanis rengeteg terület van mind a Holdon, mind a Marson ami az év minden napján ki van pixelezve és sosem látszik pontosan . Másrészt ha van valami a Holdon az a föld alatt lesz . Mérésekkel bizonyították hogy a Hold belsejében órási üreges részek vannak, ettől terjedt el az a legenda hogy "kong a Hold" . Emellett ott van még a híres monolit, amit a Google Earthban bárki megnézhet, tessék a koordináták : 27° 24' 40.06" S 35" 18' 30.46" W

Nagyos sok rejtély van a Holddal kapcsolatban, az hogy ember volt a Holdon nem kérdés, az pedig hogy azóta miért nem küldtek újabbat inkább elgondolkodtató . Lehet azért mert találtak valamit, amit "nem kellett volna" . A másik hogy rengeteg űrhajós számolt be a Föld és a Hold körül keringő furcsa tárgyakról, nem egyet filmre is vettek, tessék ezek eredeti NASA felvételek :

http://www.youtube.com/watch?v=8njYpyAkMp8

Főleg a 14:25 nél vannak elképesztő dolgok .

2014. jún. 29. 13:49
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is komoly válaszokat adtam, de örülök hogy elkezdtetek mélyebben gondolkodni azon amiket írok :-)
2014. jún. 29. 13:51
 15/48 anonim ***** válasza:
Nem volt ember a Holdon, ez egy nagy összeesküvés része.
2014. jún. 29. 14:13
 16/48 anonim ***** válasza:

@Annácska

Igazad van a SETI jellel kapcsolatban. Még jó, hogy rácuppant az internetes közösség a témára és fel lehet ajánlani a PC-k számítási kapacitásait az adatok elemzésére.

Az üreges Hold elméletet már kicsit elrugaszkodottabbnak tartom. Mármint persze a mérési adatok alapján elképzelhető, de fizikailag hogyan tudna egy gömbhély ellenálni a gravitációnak? És ha tegyük fel ellen is állna neki, akkor hogyan tudna egy kvázi civilizáció megmaradni a sötétben? Vagy a végtelen energiaforrást nem-newtoni valóságát tényként kezeljük?

A videóhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy minden felvett objektum egyenes vonalú egyenletes mozgást végez, tehát külső erő nem hat rájuk. Kivéve egyet!!! A videón 0:44-nél a bal oldalon bejön a képbe egy hullócsillagszerű valami és irányt változtat.

Egyébként ezt írtam én is, hogy eddig is teljesen racionális volt amiket írtál. Soha nem is volt egy rossz szavam se ellened, mindig forrásokkal támasztottad alá a dolgokat.

2014. jún. 29. 14:31
 17/48 anonim ***** válasza:

Kedves Művész úr ! Belőled süt a trollkodás és nem azért mert butaságokat írsz vagy UFO-s blogokat linkelsz, hanem mert pár hónapja még szidtál mindenkit aki UFO hívő volt ...

"És ha tegyük fel ellen is állna neki, akkor hogyan tudna egy kvázi civilizáció megmaradni a sötétben?"

A Holdon nem volt semmilyen őshonos faj, kivéve talán bizonyos baktériumokat . Az ottani üregeket, bázisokként és raktárakként használhatták . Gondolj bele, ha a múltban idejött egy idegen civilizáció és meg akarták volna figyelni a Földet, anélkül hogy beleavatkoznának a dolgokba, vagy ha le is szálltak biztos voltak olyan eszközeik vagy értékes tárgyuk amit nem akarták volna hogy egy egyszerű ember kezébe jusson, a legjobb ha a Holdon építenek egy raktárat vagy figyelnek meg . De nem lennék meglepve ha az Antarktiszon is lennének ilyen titkos idegen bázisok .

"Egyébként ezt írtam én is, hogy eddig is teljesen racionális volt amiket írtál. Soha nem is volt egy rossz szavam se ellened, mindig forrásokkal támasztottad alá a dolgokat."

Igen én is így gondolom és köszi hogy nem tartasz trollnak :-)

2014. jún. 29. 14:50
 18/48 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan lehet üreges a Hold... Illetve el tudom, de csak úgy, hogy egy nagyon vastag gömbhéja van és mélyen vannak az üregek, de ebben az esetben meg nem hiszem el, hogy élőlény képes mélyen egy bolygószerűség belsejében megmaradni. Ott egészen más gravitációs viszonyok uralkodnak, energiához is kell jutni valahogy és nem utolsó sorban biztosítani kell az utánpótlást. Egyszerűen napfény nélkül nem tudom elképzelni, az életet, bár igaz, hogy ez az egyetlen verziója az életnek, amit ismerek. Egyébként biológus vagyok, ezért is annyira hihetetlen ez az egész.

Az Antarktisz valamivel könnyebben elfogadható dolog, de ott is ugyanaz a probléma, hogy ha lenne valami, akkor a fennálló hatalmaknak tudniuk kell róla, és ez elég extrém helyzetet teremtene... Gondolj bele, az NSA lehallgatási botrányai is kiszivárogtak, pedig azért az elég érzékeny információ volt.

2014. jún. 29. 15:05
 19/48 anonim ***** válasza:

Egy szuperfejlett civilizációnak, akik galaxisokat képesek átutazni, nem hiszem hogy gondot jelentene mesterséges élettér létrehozása :-)

Antarktiszról meg annyit, hogy az 50' években az itteni "Neuschwabenland" nevű német gyarmaton található bázisokat egy sor atombombával pusztították el . Felvetül a kérdés miért volt erre szükség ? Nézz utána Byrd admirálisnak ! És azért a lehallgatási botrányok, meg egy idelátogató esetleges földönkívüli faj messze nincs egy súlycsoportban :-)

2014. jún. 29. 15:17
 20/48 Művész Úr ***** válasza:
Kedves Prödl Annácska.Pár hónapja még itt sem voltam a gyakorikérdéseken,találjon ki mást.
2014. jún. 29. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!