Nem értem, mire gondolsz. Utánanéztem ennek a Byrd admirálisnak, de az állítólagos naplója alapján (amit el is olvastam) az északi sarkon találkozott a szőkékkel, a déli-sarki náci bázisok lebombázását meg éppen hogy nem valósították meg, mert hirtelen elárasztották az UFO-k Washington DC egét, nem?
+ azért érdekes fejlemény, hogy szabadkőmíves a drága szentem. Fura, hogy mindig velük történnek ilyesmik :D
Nyilván semmi nincs a Holdon.
Viszont a goggle-t is a Kormány tartja ellenőrzése alatt, tehát nem számít. Meg aztán azóta simán odarakhatták amit kellett, idejük volt rá bőven.
Követ annyit gyűjtök amennyit akarok, kimegyek a kertbe és ások magamnak.
A sivatagban filmezni sem egy óriási költség.
De neeem, nem küldenek embert a Holdra MOST, hogy mindenki a saját távcsövével végigkövethetné az egészet és nézné a megszakítás nélküli valóságsót! Oh nem.
Tudod miért nem?
Mert nem járt ember a Holdon.
Egyetlen módon bizonyíthatod az ellenkezőjét: felküldesz valakit MOST. Ha MOST sikerül, már lényegtelen lesz hogy 50 éve is volt-e ott valaki amikor senki nem látta, csak a 2órás adásszönetet míg átálltak a belső helyszínről a külsőre!
Ne legyünk már gyerekesek
Feltételezem, hogy tudsz angolul. Ha nem, akkor sajnos nem sokat ér a szavad az utánajárás képességének teljes hiánya miatt. Teljesen felesleges a Holdra menni. Majd ha aranyat találnak ott vagy olajat, akkor ne aggódj, versenyt fognak futni a kínaiakkal az amcsik.
"Követ annyit gyűjtök amennyit akarok, kimegyek a kertbe és ások magamnak. "
Köszönjük Emese :-D Nem gondolod hogy van kis különbség a kertben talált kövek és a Hold kőzete között ? :-D
"Nyilván semmi nincs a Holdon.
Viszont a goggle-t is a Kormány tartja
ellenőrzése alatt, tehát nem számít. Meg
aztán azóta simán odarakhatták amit
kellett, idejük volt rá bőven."
Te mégis mi a túróról beszélsz? Mit raktak oda? A havi fizetésed?
" Követ annyit gyűjtök amennyit akarok,
kimegyek a kertbe és ások magamnak."
Kedves Einstein a kőzeteket bevizsgálták a tudós úraságok és megállapították, hogy a Holdról származnak mit szólsz ehhez? Számtalan ilyen cikk van a neten.
"A sivatagban filmezni sem egy óriási
költség.
De neeem, nem küldenek embert a Holdra
MOST, hogy mindenki a saját távcsövével
végigkövethetné az egészet és nézné a
megszakítás nélküli valóságsót! Oh nem.
Tudod miért nem?
Mert nem járt ember a Holdon.
Egyetlen módon bizonyíthatod az
ellenkezőjét: felküldesz valakit MOST. Ha
MOST sikerül, már lényegtelen lesz hogy 50
éve is volt-e ott valaki amikor senki nem
látta, csak a 2órás adásszönetet míg
átálltak a belső helyszínről a külsőre!"
Egyáltalán elolvasod, amit írnak neked, vagy az már túlontúl kézenfekvő lenni? Szerinted miért nem küldd a NASA asztronautákat a Holdon? Azért mert felesleges pénzkidobás lenne egy holdjáró is ugyanúgy elvégzi a munkát most feleslegesen utazanak oda, hogy bebizonyítják neked azt, amit már mindenki tud rajtad kívül? Vicces egy ember vagy. : [link]
Nehéz lehet neked összeesküvés hívőnek, hogy egy ilyen sötét világban kell, hogy éljél, ahol semmi sem az, aminek látszik. :-D
10-es: "Mit gondolsz, ha ellátunk exobolygókig és más galaxisokig, akkor a Holdon nem vennénk észre az idegen űrhajókat?"
De észre vennénk, csak mint egy kommentelő is említette, ki van kockázva pár rész a Holdtérképen, nem véletlen. És egész biztos,hogy az egész Hold még nincs felderítve. Van sötét oldala a Holdnak, van, amin még szonda sem járt. És itt a Holdtérképen olyan messziről van mutatva a felszín, hogy ott még bármi lehet. Ugyanez a szituáció a Marsossal is. És mivan a NASA által hamisított Holdképekről?
13-as: Ez most mi volt itt a videón, mi lehetett ezen a jel?
Én vasakról, 250 km-es kráterek szélén búvó vasakról olvastam, mégpedig itt: [link]
pl. zászlófújás?
A videón, nem lehet, hogy egy szonda repült fel, de azt a lyukat a felszínen nem értem, valami robbant, és úgy szállt fel, hát ez tényleg hajmeresztő :D
https://www.youtube.com/watch?v=2HzLPnURISg
Vagy ezen a videón is, csak azt sem értem, hogy minek csinálnak videókat ilyenekről, mert megnyugtatásra nem nagyon jó, felháborodásra, számonkérésre annál inkább ad okot, de ezekke lcsak összezavarják az embereket.
https://www.youtube.com/watch?v=LnaumWwuSGY - filmed by NASA
16-os: Ez hülyeség, ne keverjél ide spiritualitást.
A rohadt valagba, fogjanak egy szaros 5 millió értékű távcsövet, és 1000 megfigyelővel tanyulmányozzák már átt centiról centire, felszín alatt a mellettünk lévő égitestet. Sok tudós semmit nem csinál.
És utoljára, nekem régebben még egy bzonyos amanojaku nevű ember üznetet küldött nekem ,az alábbiat:
Az elküldés időpontja: 02-06 17:13
Az üzenet témája: NASA és a konspirációs teóriák
Az üzenet szövege: tehát miért titkolóznak?
van egy szólás: "A tudás, hatalom."
ha az emberek megtudják, hogy a NASA, Seti, stb. űrcégek miket fedeztek fel, hogy kapcsolatot létesítettek intelligens földönkívüliekkel, (1947, ÚJ-mexikó, Roswell - Ahol egy "kis szürke"-ként említett faj csapódott be) és azokat atechnológiákat, amiket így szereztünk, akkor egyrészt tömeghisztéria következik (külön köszönet ezért hollywoodnak) másrészt követelnék, hogy szélesebb körben legyen elterjedt.
Belegondoltál már abba, hogy a holdról miért CSAK fekete-fehér képeket kapunk, pedig állítólag a nasának vannak a legkorszerűbb gépei és egyéb herkentyűi.
linkek (ha TÉNYLEG érdekel az IGAZI IGAZSÁG és a VALÓSÁG, nem a "hivatalos" akkor időt fordítasz ezeknek a honlapoknak az áttanulmányozására):
és egy youtube felhasználó (2 fiókja van)
pirospirula és pirospirulaproject - a két fiók
"Ezeket a dolgokat nem azért írtuk le, hogy elhiggyék, hanem hogy tudják."
„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával." - Marteen Rees
„A 'véletlen' nem tudományos kategória;
csupán hiányos tudásunk tényét próbáljuk elrejteni e fogalom mögé."
„Aki nem ismeri meg a múltját, annak nem lesz jövője.”
„A megoldást keresd, ne a kifogásokat!"
2Pac Shakur és Michael Jackson nem csak úgy meghalt - egy felsőbb hatalom ölte meg őket, ennek a neve: ILLUMINÁTUSOK, vagy ahogy a legtöbben ismerik: a KORMÁNY!!!
ha eleget olvasol a fent linkelt oldalakon, akkor tudhatod, hogyaz emberiség nagy sz*rban van.
nem akarok vészmadár lenni, de így van.
UI.: Amiket olvasol terjeszd, és készülj fel, hogy 100ból 99 ember hülyének fog hinni, de tudd, hogy csak ők a tudatlanok.
itt van egy robot önarckép is, de hogy ki fényképezhette, rejtély.
Ha valaki végigtalmányozná a Hold felszínét egy 5000x-es nagyítású teleszkóppal és azt monda neked, hogy nincs ott semmi, akkor elhinnéd?
A Curiosoty-ről a képet a leszállóegység kamerája készítette, amin keresztül végigkövették a szonda felszínre jutását.
Attól, hogy 100-ból 99-en azt mondják, hogy valami igaz, az még nem teszi azzá, ezt aláírom. Legyél kíváncsi, érdeklődj, olvass sokat, de legyél mindig szkeptikus és csak azt hidd el, amit valaki alátámasztott, akinek hiszel, és csak annak higgy, akit leellenőriztél.
Nem hiszek az illuminátusok létezésében, szerintem ez egy nagyon kényelmes módja annak, hogy a figyelmedet eltereljék magáról a kormányról. Igen, tudom, hogy azt írtad, Illuminati = Kormány, de teljesen felejtsd el az Illuminatit, nem létezik, kitaláció, azért adják a szádba, hogy azon rágódj, amíg elszedik a pénzedet. Akkor átverés, mint a ház és egyesek könyveket vesznek, amik az Illuminatiról szólnak.
Nézd meg a Zeitgeist videókat, de KEZELD FENNTARTÁSSAL, mint minden más infót.
Akkor elhinném, 1000 megfigyelő 1 éves tanulmányozási projectben többször is átnézhetné, és megbizonyosodnánk abban, hogy mi van a FELSZÍNEN.
" de teljesen felejtsd el az Illuminatit, nem létezik, kitaláció, azért adják a szádba, hogy azon rágódj, amíg elszedik a pénzedet. Akkor átverés, mint a ház és egyesek könyveket vesznek, amik az Illuminatiról szólnak."
Akkor miért hitegetsz te is a saját igazadról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!