Ti is láttátok ma 16:30 perc után Nyíregyháza felett átrepülő gömb lakú villogó tárgyat?
Figyelt kérdés
Nem repült gyorsan, és túl magasan se, viszont elég fényes volt, és másodpercenként villogott, kb 20 másodperc alatt repült át az égbolton.2014. jún. 15. 16:41
1/24 A kérdező kommentje:
Aki Debrecen felé lakik Újfehértő figyeljen mert arra felé ment irányváltoztatás nélkül.
2014. jún. 15. 16:45
2/24 anonim válasza:
Nem volt nálatok vihar?Lehetett gömbvillám is.
3/24 A kérdező kommentje:
verőfényes napsütés van.
Én műholdra gyanakszom hogy fényképeket készített
2014. jún. 15. 16:50
4/24 anonim válasza:
Uristen egy repulogep szall az egen!! Mindenki azonnal uljon ki a kertbe egy tal popcornal a kezeben
5/24 A kérdező kommentje:
4. nem repülőgép te szerencsétlen mondom hogy gömb alakú, te szellemileg retardált
2014. jún. 15. 16:52
6/24 anonim válasza:
Akkor neked van igazad, biztos egy UFO volt. Menj aludnj :DDDDDD
7/24 A kérdező kommentje:
6. igen UFO, tudod mit jelent? Azonosítatlan repülő tárgy...húzzál máshova okoskodni, én láttam bazzeg nem te...
2014. jún. 15. 16:54
9/24 A kérdező kommentje:
lerajzoltam nektek a méretét és az alakját, pirosal be van karikázva.
a fehér vonal a haladás irányát mutatja.
mintha süllyedt volna úgy tűnt el a horizonton
2014. jún. 15. 17:04
10/24 A kérdező kommentje:
nem ment gyorsan szememmel végig tudtam követni
2014. jún. 15. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!