Ha az űrhajóddal lezuhannál egy bolygón, és azt vennéd észre hogy majmok vesznek körül és az emberek a rabszolgák, akkor mit tennél? (többi lent)
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy egy olyan bolygón landoltál ahol az evulució fordított,
A majmok az urak! És az emberk az állatok, az emberek nem tudnak beszélni, értelmesek mivel rabszolgaként takarítanak vagy a földön kapálnak, vagy más egyébb népalja munkát végeznek!
A majmok írányítanak mindent, magasan fejlettek! És rendelkeznek a beszéd képességével.
A bolygón tehát a mi fejlett civilizáiónkhoz hasonló majom civilizáció él!
A űrhajóval amivel lezuhantál, csak te egyedül élted túl, most mit fogsz csinálni?
2014. jún. 14. 18:25
11/15 anonim válasza:
Mivel a majmok közeli rokonaim meg kérném őket, hogy segítsenek nekem haza jutni, vagy ha mégsem 2sébe esnék onnantól pedig mindegy lenne mint csinálnak velem feladnám az egészet és mély depresszióba zuhannék nem beszélnék senkihez magamba fordulnék. Nem sokkal később sok szőrt növesztenék és elcsábítanám a majom lányokat ez az egyetlen, amihez úgymond értek a többi már történelem.
12/15 anonim válasza:
Én felkeresném a közeli mozit vagy valahonnan megszerezném előre a Majmok bolygója: Forradalom (2014) című filmet és megnézném mert ott már lovon ülnek azok a fránya fejlett majmok!
13/15 anonim válasza:
Én megölném magamat.
Értelmetlen lenne rabszolga életét élni.
15/15 anonim válasza:
Majom part. *.* oh yeah *.*
(ez a történet valahonann olyan ismerös...........:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!