Ha az űrhajóddal lezuhannál egy bolygón, és azt vennéd észre hogy majmok vesznek körül és az emberek a rabszolgák, akkor mit tennél? (többi lent)
tegyük fel hogy egy olyan bolygón landoltál ahol az evulució fordított,
A majmok az urak! És az emberk az állatok, az emberek nem tudnak beszélni, értelmesek mivel rabszolgaként takarítanak vagy a földön kapálnak, vagy más egyébb népalja munkát végeznek!
A majmok írányítanak mindent, magasan fejlettek! És rendelkeznek a beszéd képességével.
A bolygón tehát a mi fejlett civilizáiónkhoz hasonló majom civilizáció él!
A űrhajóval amivel lezuhantál, csak te egyedül élted túl, most mit fogsz csinálni?
Érdekes ötletek.
Én nem tudom hogy mit csinálnák :(
Most belegondolok abba, hogy ott vagyok egy bolygón, teljesen egyedül értelmes emberként!
És majmok vesznek körül, ha elárulom magam akkor lehet hogy kisérletezni fognak rajtam, lehet hogy békések lesznek!
De lehet hogy nem érdekelnék és engem is bedobnának rabszolgának!
NA mindegy,
Ha azon a bolygón értelmes majmok élnek, akkor úgy néznek ki mint mi, tehát emberek, mivel az értelmi képességek növekedésével az emberi test optimálisabb.
Ha mégis értelmes majmok lennének, akkor pedig olyan mintha a Földön lennél. Csak természetesen.
Nézd meg a majmok bolygóját,
te egy természetfilmről beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!