Ismertek ufonautákkal történt interjúró? Ami interjút linkelek, melyiknek van nagyobb valóságalapja?
Te vagy kamú aprodka!
-a utolsó válaszolónak pedig azt üzenem, hogy igen is rengetek humanoid szerű idegen faj létezhet!
én író vagyok, meg sok egyéb tárgykörrel foglalkozom, egyik szakterületem a scifi.
páran ismernek erről az oldalról is.
ezt a ki sfelveeztést csak azért írtam, hogy amit ezután írok, jobban el tudd fogadni.
ezek az interjúk kitalációk, emberi elme szüleményei.
ilyet én is meg sok kollegám kitalál sokszor a könyvéhez, vagy netes weboldalak néha felkérnek minket pár szaftosabb sztori jobb kiszínezésléhez.
veszünk egy alap dolgot, és egy csomó infót, amit a netről összeszedünk, pl én ezért is vagyok ezen az oldalon, inspirációnak néha jól jön, és akkor vesszük az alapötletet, és körberakjuk ilyen fantáziadús elemekkel.
és már kész is az interjú vagy bármi más, amit a hozzád hasonló fiatalok szájtátva olvasnak és azt hiszik ez a valóság, de köze nincs hozzá.
pár konteós hazai oldalnak is szoktam írni, onnan tudom hogy akkora ferdítések vannak a sztorikban hogy néha rossz is mögé gondolni.
jah, és még mielőtt megkérded, hogy miért nem tudok nagybetűt írni ha író vagyok??
nos, én így írok, lusta vagyok benyomni a capslock vagy shift billentyűt.
további szép, ábrándokban gazdag napot.
a végére egy kis érdekesség, de az oldalt nem írom mert reklám lenne.
mivel írtam hogy van pár oldal ahova megrendelésre írok néha, vicces volt látni mikor itt feltették kérdésben a dolgot, és hozzálinkelték a cikket amit írtam, és hivatkoztak rá, hogy márpedig az igaz, mert itt van, le van írva, még kép is van hozzá(jah, amit a grafikus ismerősöm csinált fél órás melóval), szóval csak olvastam miket írnak, ki hogy próbálja bizonyítani az igazát a cikkre hivatkozva, és meg csak mosolyogtam, de a poént nem akartam lelőni.
szondifiam, ezt nekem írtad vagy a kérdezőnek?
hm?
mert ha nekem, akkor kiábrándítalak, nem trollkodok, ezen az oldalon tényleg ért vagyok fenn, mert sokszor ha nincs ihlet, volt hogy innen merítettem ötletet!
Na jó inkább ne írjatok,
Interjúkat kerestem ami ufonautákkal történt!
De nem fontos, látom nincs rá válasz!
52%os ki vagy?
hm?
ha csak egy senki, anonym aki ideírt egy mondatot, akkor inkább máshol rontsd a levegőt!
ellenben ha konkrét dolog érdekel, akkor lehet kérdezni, úgy tudom ez az oldal épp azért van!
de vigyázz nehogy sokat logikázz a válaszon, mert lefüstölnek az agytekervényeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!