Egy UFO támadást mikor tudnánk nagyobb esélyel elhárítani, ha az hétvégén vagy munkanap tőrténik?
C.I.A és egyébb ufokutatók és átlagemberek által UFO invázió alkalmán életbelépő forgatókönyvet olvastam, aztán rájöttem, hogy egy csomó minden pl a katonaság, tűzoltók egyéb területek informatikai, kommunikációs csatornái hétvégén egyáltalán nem olyan lenne, mint amit eleve munkanapokon terveztek.
Könnyű elmondani, hogy szerdán, de pénteken is mit tennénk, ha pl vasárnap reggel másnaposan vagy szombat éjjel alkoholosan be szívva az alkalmi könnyűdrogokkal tőrténne ez. Teljesen másképp alakulna a forgatókönyv. Nem ?
Egy csomó számítógép, azokból lehívandó adatok, telefonszámok ki mit csinálna, ráadásúl a magas rangú illetékesek a vidéki kúriáiba nyaralnának, a dolgozók a rokonaiknál vagy a diszkóba kóvályognának. Szerinted mi lenne velünk ilyenkor? Te hogyan látod?
Dírekt írtam ufót és nem idegent, mert az ufók azok az idegenek akik itt járnak és ők biz nem sokkal fejlettebbek teknikailag mint mi és egyáltalán nem sokkal okosabbak, mint mi.
Az USA lelőtt idegenektől kapott alpha-laserrel egy másik faj ufóját, már így kapjuk egy ideje tőlük ezt az 51-es körzetbe. Bizony, hiába nézel, mert te nem tudod, még titkos projektek vannak, de az emberek orrára nem kötik
Hétfőre tuti nem tennék, akkor mindenki a legfrissebb. Szombat éjjel, vasárnap hajnal vagy reggel esetleg péntek délután amikor mindenki lépne le melóból lenne szerintem szerinted?
nem tök mindegy?
véleményem szerint ha "léteznek földönkívüliek" akkor nem az lenne az első hogy elpusztítanak mindenkit... hogy miért?... mert ha eljutnak idáig a Földre akkor jóval de jóval civilizáltabbaknak kell lenniük mint mi, és nem pusztítanának el az egész Földet, hanem megismernék a szervezetünket, civilizációnkat stb... az hogy el akarnak pusztítani minket csak az agyament hollywoodi rendezők agyzsüleménye és mivel csak ezt látjuk a tvben mindenki azt hiszi hogy el fognak minket pusztítani... (ajánlom figyelmedbe a Star Trek névre hallgató sorozatot valamint az E.T.-t, mert ezekben teljesen más képet kapsz a földönkívüliekről)
Mégis aszt látod, hogy lopják éjjel a DNS-ünket, csonkíssák amarhákat a szerveket kiveszik és a vérüket mind. Beépültek a kormányokba vagy 4 fajról tud a védelmi miniszter legalább és ez csak a jéghegy csúcsa az orosz elnök szerint, a reptíliánok meg a legveszélyesebbek Icke szerint, azaz simán ördögi tervük van én lefogadom
Mit szolnál, ha szombat hajnal a buliban robbanások meg nappali fények lepnék el az éj csendjét és a rádiót bekapcsolva megtudod, hogy levegőbe repült a fél világ (nagyvárosok pl) mint a ID-be. Én nem örülnék neki, de ha ez hétfőn lenne szerinten simán legyőzzük összefoggásal őket, mert minden együtt van és frissek vagyunk agyilag nem?
szerintem a vasárnapi támadás lenne a legrosszabb, pont azért amiért írtad.
sok, kómás, másnapos fej nem tudna sok mindent csinálni, és egy iszonyatos darálás lenne a vége az ufok részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!