Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy UFO támadást mikor tudnánk...

Egy UFO támadást mikor tudnánk nagyobb esélyel elhárítani, ha az hétvégén vagy munkanap tőrténik?

Figyelt kérdés

C.I.A és egyébb ufokutatók és átlagemberek által UFO invázió alkalmán életbelépő forgatókönyvet olvastam, aztán rájöttem, hogy egy csomó minden pl a katonaság, tűzoltók egyéb területek informatikai, kommunikációs csatornái hétvégén egyáltalán nem olyan lenne, mint amit eleve munkanapokon terveztek.

Könnyű elmondani, hogy szerdán, de pénteken is mit tennénk, ha pl vasárnap reggel másnaposan vagy szombat éjjel alkoholosan be szívva az alkalmi könnyűdrogokkal tőrténne ez. Teljesen másképp alakulna a forgatókönyv. Nem ?

Egy csomó számítógép, azokból lehívandó adatok, telefonszámok ki mit csinálna, ráadásúl a magas rangú illetékesek a vidéki kúriáiba nyaralnának, a dolgozók a rokonaiknál vagy a diszkóba kóvályognának. Szerinted mi lenne velünk ilyenkor? Te hogyan látod?

2014. ápr. 16. 20:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Munkanap.
2014. ápr. 16. 20:18
 2/19 anonim ***** válasza:
Hétfőn.Minden rossz hétfőre essen és akkor nem kell görcsölni a többi napon.
2014. ápr. 16. 20:34
 3/19 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy az idegenek semmi perc alatt belegyalulnák az egész emberiséget a földbe
2014. ápr. 16. 20:45
 4/19 Joci_27 ***** válasza:
Valóban esélyünk sem lenne ellenük, akármilyen napon történne is. Ha az idegenek ki akartak volna irtani minket, kb. egy gombnyomással megtehették volna már nagyon-nagyon régen.
2014. ápr. 16. 20:53
 5/19 A kérdező kommentje:

Dírekt írtam ufót és nem idegent, mert az ufók azok az idegenek akik itt járnak és ők biz nem sokkal fejlettebbek teknikailag mint mi és egyáltalán nem sokkal okosabbak, mint mi.

Az USA lelőtt idegenektől kapott alpha-laserrel egy másik faj ufóját, már így kapjuk egy ideje tőlük ezt az 51-es körzetbe. Bizony, hiába nézel, mert te nem tudod, még titkos projektek vannak, de az emberek orrára nem kötik

Hétfőre tuti nem tennék, akkor mindenki a legfrissebb. Szombat éjjel, vasárnap hajnal vagy reggel esetleg péntek délután amikor mindenki lépne le melóból lenne szerintem szerinted?

2014. ápr. 16. 20:58
 6/19 KoviAti válasza:

nem tök mindegy?

véleményem szerint ha "léteznek földönkívüliek" akkor nem az lenne az első hogy elpusztítanak mindenkit... hogy miért?... mert ha eljutnak idáig a Földre akkor jóval de jóval civilizáltabbaknak kell lenniük mint mi, és nem pusztítanának el az egész Földet, hanem megismernék a szervezetünket, civilizációnkat stb... az hogy el akarnak pusztítani minket csak az agyament hollywoodi rendezők agyzsüleménye és mivel csak ezt látjuk a tvben mindenki azt hiszi hogy el fognak minket pusztítani... (ajánlom figyelmedbe a Star Trek névre hallgató sorozatot valamint az E.T.-t, mert ezekben teljesen más képet kapsz a földönkívüliekről)

2014. ápr. 16. 20:58
 7/19 A kérdező kommentje:

Mégis aszt látod, hogy lopják éjjel a DNS-ünket, csonkíssák amarhákat a szerveket kiveszik és a vérüket mind. Beépültek a kormányokba vagy 4 fajról tud a védelmi miniszter legalább és ez csak a jéghegy csúcsa az orosz elnök szerint, a reptíliánok meg a legveszélyesebbek Icke szerint, azaz simán ördögi tervük van én lefogadom

Mit szolnál, ha szombat hajnal a buliban robbanások meg nappali fények lepnék el az éj csendjét és a rádiót bekapcsolva megtudod, hogy levegőbe repült a fél világ (nagyvárosok pl) mint a ID-be. Én nem örülnék neki, de ha ez hétfőn lenne szerinten simán legyőzzük összefoggásal őket, mert minden együtt van és frissek vagyunk agyilag nem?

2014. ápr. 16. 21:21
 8/19 anonim ***** válasza:

szerintem a vasárnapi támadás lenne a legrosszabb, pont azért amiért írtad.

sok, kómás, másnapos fej nem tudna sok mindent csinálni, és egy iszonyatos darálás lenne a vége az ufok részéről.

2014. ápr. 16. 21:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Szombat éjjel még az ember csak összeszedné magát, de amikor már teljesen ki van ütve és elernyedt, már nem lehet felelni szerintem is. Ha fáradt vagy és lefekszel az a legrosszabb, nem tudsz már figyelni, de ha még nem feküdtél le sokkal könyebb venni az akadályt nem?
2014. ápr. 16. 21:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Valójában az interplanetáris csótányállatok egyszer már elpusztítottak mindannyiunkat olyan gyorsan, hogy azt észre sem vettük. Most mi már a szellemvilágban élünk és csak képzeljük, hogy ez valóság. Ezért tapasztaljuk az olyan furcsaságokat, mint a kvantumfizika, kétréses kísérlet és a zoltánkvantumfizikus.
2014. ápr. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!