Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A gabonakörök keletkezésére...

A gabonakörök keletkezésére van valakinek egy nagyon logikus magyarázata?

Figyelt kérdés

Ha csak egyszerű kör keletkezik a gabonatáblában, akkor akár egy villámcsapás körüli erős mágneses tér is okozója lehetne:

[link]

Ha tényleg csak közönséges körök vannak és nem fura ábrák is.

2014. máj. 20. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

:D hát ilyenről még nem hallottam villámcsapás..nemrossz elmélet

nézd meg ezt (is)

http://www.youtube.com/watch?v=QCk4xMEOS9w

2014. máj. 20. 20:15
 2/13 anonim válasza:
53%
Amerika mindent taud az ufókról, és az elkövetkezendő 10 évben le fogja leplezni az elmúlt 60 év feljegyzéseit videóit stb. Természetesen nem mindent mondanak majd el mert az háborúhoz vezetne.
2014. máj. 20. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
10év ? lehet hamarabb... :)
2014. máj. 20. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer láttam egy biztonsági kamera videófelvételét ami a közeli búzatáblára is rálátott. Egyszer csak megjelnt néhány áttetsző fényes gömböcske cikáztak ide-oda pár másodpercig , közben pedig egy nagyon bonyolult geometriai ábra kompozíciót hoztak létre. Nem titkos felvételről van szó , tuti hogy valahol a neten föl lehet lelni ezt a felvételt.
2014. máj. 20. 20:30
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es: Azt a videót én is láttam. Tehát a villámcsapás abban az esetbe kizárva. A bonyolult ábrákat tényleg nem okozhatja a villámcsatornát körülvevő mágneses mező.
2014. máj. 20. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
És mit szólnátok az uncsi, régi sztorihoz, miszerint emberek odamennek ( többen ) és kaszával, sarlóval vágnak köröket?
2014. máj. 20. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Hatos ez a lehetőség is fennáll, de akkor nagyon ügyesnek kell lenniük geometriából. Valamint nagyon ügyesen kell tudniuk mindazt kiszerkeszteni térben. Rövid időn belül kell mindezt kivitelezniük. Nincs kétségem afelől hogy több ilyen művész is van a világban, de szerintem nem minden az ő munkájuk.
2014. máj. 20. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

Biztos leszúrnak karókat arra madzagot kötnek és úgy tájolják a dolgokat...nem túl valószínű..pláne bonyolultabb szimbólumoknál képeknél

K

2014. máj. 20. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
43%

Hát, hogy 2 kocsma töltelék oda ki mennyen, s ilyet alkosson? Hát de nekem ez valahogy sehogy nem

áll össze!

Am szerintem 2 dolog lehetséges!

A. Hogy szándékosan terelgetnek minket a hiedelem felé,

s a gabonaköröket az űrből égetik ki lézeres teknologval

ilyen pontosra az emberek!

B. Vagy tényleg az idegenek használják ezt valami kapcs felvételre! Tudat alatti jelentőségük is lehet ezeknek

a művészi formáknak.

2014. máj. 21. 09:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez egy művészeti irányzat mára.

Pl:

[link]

2014. máj. 21. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!