Ausztrál tévések UFO-kat vettek Full HD videóra. Végre van jó minőségű flm, mit szólsz?
Figyelt kérdés
Új Zélandon UFO-t kapott lencsevégre egy ausztrál TV stáb forgatás közben.
Az eset Queenslandben történt, ahol éppen a Colour in Your Life című műsorhoz készítettek felvételeket április 3-án. A repülő objektumokat a tecnikusok vágás közben vették észre. Szerintük nem lehetnek madarak, mert ekkora távolságot megtenni ilyen rövid idő alatt nem képesek.
Az objektumok sebességét 4000 km/h-ra becsülték.
http://www.youtube.com/watch?v=v1R1w4qCneQ
2014. máj. 17. 22:49
2/16 anonim válasza:
Bocsika, de ez se bizonyít semmit. Akármilyen új fajta harci repcsi is lehet. És ki mi alapján becsülte a sebességüket ennyire? TV stáb? Már rosszul hangzik...simán filmtrükk is lehet.
3/16 anonim válasza:
Igazából a mai filmes technika annyira fejlett, hogy sosem tudhatjuk, trükkfelvétel-e vagy valódi.
4/16 anonim válasza:
hm..érdekes..de igen akár a film technika is szóba jöhet mert még régen azt mondanám nem tudnak ilyen film trükköt alkotni de most ?! De jó egyébként
6/16 A kérdező kommentje:
Biztosan nem lehet filmes technika, mivel egy TV stáb vette fel, ők beszámítható, szavahihető emberek
2014. máj. 18. 01:35
7/16 anonim válasza:
Jól van akkor, hidd csak el...! :D :P
8/16 anonim válasza:
Én is beszámítható, szavahihető ember vagyok. És én azt mondom, hogy bogarak. Sőt, hogy nagyobb legyen a halmaz, rovarok.
9/16 anonim válasza:
én semmit sem láttam a videón!
még bogarakat sem!
ehhez kellett egy filmes stáb?
10/16 anonim válasza:
Ez érdekes. Ezt így nem lehet megállapítani, nekem legalábbis nincsen rá tippem, hogy mi szállhatott el odafent a háttérben, és arra sincsen, hogy milyen távolságban haladt. Sajnos túl rövid ideig látható, úgy tűnik, hogy jó gyorsan repült. Van egy pár dolog, amit bele lehet látni, de mivel nekem nincsen ötletem, emiatt számomra ufo, vagyis azonosítatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!