Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Na, ezekhez a döbbenetes HD...

Na, ezekhez a döbbenetes HD minőségű UFO-k hoz mit szóltok? Ugye meggyőzött?

2013. jún. 5. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, csak azt ne gondold hogy HD felvételeket nem ugyanolyan egyszerű hamisitani mint a simát.
2013. jún. 5. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Csodálatos Ufók. A nevükhöz méltóan fogalmunk sincs róla, mik azok. Tehát "biztos földönkívüliek"!!
2013. jún. 5. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
XDDDDD mekkora kamu ez a videó.
2013. jún. 5. 22:19
 4/10 anonim válasza:
83%
Az Avatar is HD. Nem a 80-as években járunk már, hogy egy pár ügyes animációs ne tudjon ilyeneket otthon megcsinálni.
2013. jún. 5. 23:29
 5/10 A kérdező kommentje:
avatart sok profi szakértő évek munkája. Ez az angliai video, nagyon ott van !! Nem mondhatjátok, hogy nem jöttek ide
2013. jún. 5. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:

"Nem mondhatjátok, hogy nem jöttek ide"

Dehogynem. Az egy dolog, hogy a videó minősége HD, viszont az az UFO, amit odab@szott a gyerek, mert erre nincs jobb szó, az enyhén gagyi.

2013. jún. 6. 06:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szegény erdészt,még sz..arni sem hagyják :)
2013. jún. 6. 09:09
 8/10 Wadmalac ***** válasza:

1. tökéletes halo jelenség valami fénypont körül, ami lehetett akár visszaeső rakétafokozat is.

2. Medvegyev. Ő nem UFO.

3. Éjjeli felvétel, lehet rajta bármi, akár valódi UFO jelenség is (ami nem feltétlenül a reptoidok bevásárlókocsija), de lehet üveg-tükröződéssel vagy még sok módon gyártott fake is.

4. A nappali utcai: állatira megrendezett jelenetnek tűnik. Az objektum az eltűnése előtt egy másodpercig legalább nem mozdul szinkronban a kézremegéssel. Elég elszúrt CGI, moziban már kifikáznák. :D

5. Híd: fix kamerabeállítás, bemozdulásmentes, nehogy a CGI-vel olyan hiba legyen, mint az előzőben. Jó lenne ránagyítani, lehet, hogy a FAKE felirat pörög ott. :D

6. Házak felett: tutira nem trükk, a felvétel egyértelműen valódi, de a nagyjából nézővel szembeni szögből a légkörbe érkező űrhulladék tökéletesen így is kinézhet, sőt, a légköri rétegek közti délibáb-jelenség is lehetséges. Valódi, de nem bizonyíték idegen járműre.

7. 3 pont az égen, 2 szögből felvéve. Ha trükk, Q jó, bár a végén az a villanásos eltűnés már fakegyanús. Semmi visszfény a felhőkön. De ha nem fake, akkor is csak azt lehet rámondani, igazi UFO, vagyis nem tudjuk, mi.

8. Sziporkák és tányér az erdő felett. Ordítóan trükk.

9. Sétáló körzők a körúton. Na neee.

Folytassam?

És én még olyan vagyok ,aki maga is látott UFO-t és magában a jelenségben ezért kénytelen vagyok hinni (az idegenek ittlétében nem feltétlenül).

Akkor szerinted mit mondanak azok, akiknek egy igazi kis szürkétől lekever pofon sem lenne bizonyíték?

:)

2013. jún. 6. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Én láttam már (részemről) azonosít(-hat)atlan repülő tárgyat. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetett volna rá értelmes magyarázatot találni, hisz az emberi szem nagyon könnyen becsapható. Mindemellett ezek a felvételek sem mozdítottak ki szkeptikusi hozzáállásomból.
2013. jún. 11. 11:24
 10/10 anonim válasza:
Ez még közel sem HD. A sima vga kép kivan pótolva jó pár képpontal. Ha kiteszed teljes képernyőre akkor látszök a kép körül a fekete sáv. A yt nem azt nézi, hogy milyen éles a kép, hanem megszámolja a képpontokat.
2013. jún. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!