Na, ezekhez a döbbenetes HD minőségű UFO-k hoz mit szóltok? Ugye meggyőzött?
"Nem mondhatjátok, hogy nem jöttek ide"
Dehogynem. Az egy dolog, hogy a videó minősége HD, viszont az az UFO, amit odab@szott a gyerek, mert erre nincs jobb szó, az enyhén gagyi.
1. tökéletes halo jelenség valami fénypont körül, ami lehetett akár visszaeső rakétafokozat is.
2. Medvegyev. Ő nem UFO.
3. Éjjeli felvétel, lehet rajta bármi, akár valódi UFO jelenség is (ami nem feltétlenül a reptoidok bevásárlókocsija), de lehet üveg-tükröződéssel vagy még sok módon gyártott fake is.
4. A nappali utcai: állatira megrendezett jelenetnek tűnik. Az objektum az eltűnése előtt egy másodpercig legalább nem mozdul szinkronban a kézremegéssel. Elég elszúrt CGI, moziban már kifikáznák. :D
5. Híd: fix kamerabeállítás, bemozdulásmentes, nehogy a CGI-vel olyan hiba legyen, mint az előzőben. Jó lenne ránagyítani, lehet, hogy a FAKE felirat pörög ott. :D
6. Házak felett: tutira nem trükk, a felvétel egyértelműen valódi, de a nagyjából nézővel szembeni szögből a légkörbe érkező űrhulladék tökéletesen így is kinézhet, sőt, a légköri rétegek közti délibáb-jelenség is lehetséges. Valódi, de nem bizonyíték idegen járműre.
7. 3 pont az égen, 2 szögből felvéve. Ha trükk, Q jó, bár a végén az a villanásos eltűnés már fakegyanús. Semmi visszfény a felhőkön. De ha nem fake, akkor is csak azt lehet rámondani, igazi UFO, vagyis nem tudjuk, mi.
8. Sziporkák és tányér az erdő felett. Ordítóan trükk.
9. Sétáló körzők a körúton. Na neee.
Folytassam?
És én még olyan vagyok ,aki maga is látott UFO-t és magában a jelenségben ezért kénytelen vagyok hinni (az idegenek ittlétében nem feltétlenül).
Akkor szerinted mit mondanak azok, akiknek egy igazi kis szürkétől lekever pofon sem lenne bizonyíték?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!