Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megtörtént-e az 1947-es...

Megtörtént-e az 1947-es Rosswell-i UFO baleset?

Figyelt kérdés
Hallottam,hogy sokan vitáznak róla,hogy valóban megtörtént.e? Valaki azt gondolja,hogy nem, valaki szerint igen, de olyat is hallottam, hogy a baleset után pár nappal egy második UFO is lezuhant a baleset közelében.

2014. máj. 13. 13:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ronald reagen ismerte be hogy az idegen támadás gondolata, semmi másért nem kellett mint a csillagháborús programhoz (stargate-projekt),hogy az usa döntő fölényt szerezzen az űrversenyben az oroszokkal szemben, ami a hidegháború végkimenetelét is erősen őfeléjük tolta.

és ehhez kellett egy jó kis propaganda, amivel a civil lakosság is felfogja, hogy mire mennek el a már 60-70es években a dollármilliárdok.

2014. máj. 13. 15:34
 12/27 anonim ***** válasza:

ezeken a feltételezéseken kár továbbmenni, mert sehova nem vezet, hiszen nem konkrét tényekről, hanem feltételezésekről beszélsz, és az is aki akár vitatkozna veled.

és így alaptalan lenen mindez!

2014. máj. 13. 15:38
 13/27 anonim ***** válasza:

"De még aki nem is hiszi el, hogy UFO volt, akkor az gondolkodjon el rajta, hogyha legalább egy esetben hazudtak (letagadták a Mogult és sima ballont mondtak) és átverték az embereket, akkor vajon ez hányszor, hány esetben történhetett még meg ez ? ;)) És így bíznak fenntartások nélkül a kormányban és a hadseregben, hogy csakis az igazat mondják? ;)"

ezeken a feltételezéseken kár továbbmenni, mert sehova nem vezet, hiszen nem konkrét tényekről, hanem feltételezésekről beszélsz, és az is aki akár vitatkozna veled.

és így alaptalan lenen mindez!

az előbb lemaradt az idézet, egy itt válaszoló embertől!

2014. máj. 13. 15:46
 14/27 anonim ***** válasza:
11, csillaghaboru nem egyenlő a stargate-(t)el
2014. máj. 13. 15:52
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

#63 %-osnak

"miről a közeli támaszpontról kiérkező katona azt állította, hogy "repülő csészealj" volt. "

Nem egy katona érkezett ki, hanem egy csapat.

"eme katonát felettesei utasították hogy ezt vonja vissza, az új nyilatkozat szerint egy "meteorológiai ballon" volt...nevezett katonát ezután gyakorlatilag rövid úton kirúgták a hadseregtől. "

Amúgy nem furcsa, hogy kirúgták, mikor pont, hogy nem vallotta be első körben a ballont, hogy ne jöjjön rá a sajtó az állítólagos titkos projektjükre? Majd elvégzi amire a felettesei utasítják - tehát jó munkát végzett- erre kirúgják?...wat?

"az eset valójában csak a megtörténte után hónapokkal lett szenzázió"

Nem igaz. Az eset 1947. jul.02.án történt. A hadsereg 8.-án jelenti be a sajtónak.

Ekkor le is közlik és világhír lesz, mert az összes többi sajtó is tudomást szerez róla. Meg lehet itt nézni a kiadás dátumát:

[link]

"Tudjuk, hogy HA kísérleti repülőgépről volt szó, akkor a 2-4 holttest pont a várt kezelőszemélyzet száma "

Lehet te tudod, de én nem. Egy csomó repülőgépet egy személy irányít, nem pedig 4-en vesznek részt a fedélzeten.

" Világok Harca rádiójáték emlékével egy pilótasisakos-egyenruhás ember simán kinéz egy "nagyszemű, simabőrű alak"-nak, azaz a tipikus "szürke idegen"-nek."

Viszont ezt buktad. A nagy szemű szürke idegen képe, csak a 60-as évek elején jött be a köztudatba. Egyetlen egy előtte lévő filmben sem adtak rá hasonló hacukát sem a színészekre, és ufó történetekben sem szerepelt. A másik buktató, hogy a Világok Harcában nincsenek nagy szemű idegenek. Sőt, még a későbbi filmben sem. Így ilyet semmilyen módon sem mondhattak el a rádiójátékban. Hallgassa meg, nézze meg mindenki, hogy néznek ki az idegenek benne.

"Hieroglif..Ezt a berendelést vissza lehet követni a gyártó céghez"

Bevallom a hieroglif jelek én sem tudom mikor jöttek be már a képbe hirtelen, lehet sokkal később és dezinformáció. De ez nem is számít. Azt is visszalehet követni azonban, hogy 4 gyerekméretű koporsót rendelt a RAAF a bázisra, meg is találták az elkészítőjét. Szóval ezt is vissza lehet vezetni. Na akkor ezzel mi van? Minek kellett nekik?

George Adamski

2014. máj. 13. 16:23
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

Ez szép levezetés volt Adamski, kapsz egy piros pontot a füzetedbe :-)

Egyébként tényleg megtörtént, ez az eset a legnagyobb bizonyíték a dogon törzs után .

2014. máj. 13. 16:33
 17/27 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha annyira titkolni akarnak valamit, akkor miért rendelnek a bázisra 4 gyermekméretű koporsót az eset után?

Ha ez valóban így volt, ez a legnagyobb hülyeség amit el lehet követni.

2014. máj. 13. 16:37
 18/27 nemelfogult ***** válasza:

63%-osnak

"A történet szerint egy farmer földjére egy este lezuhant valami, amiről a közeli támaszpontról kiérkező katona azt állította, hogy "repülő csészealj" volt."

Ezt nem tudom hol olvastad, de még a Roswellel kapcsolatos hivatalosnak elfogadott dokumentációban sem így volt.

"Namost az eset valójában csak a megtörténte után hónapokkal lett szenzázió, tehát mindössze ennyi amivel elkezdhetünk dolgozni."

Ez sem éppen így volt, mind az amerikai, mind a világ sajtó egyből tele volt vele napokon belül.

"Azt tudjuk, hogy mára gyakorlatilag megszűntek az ufo-észlelések, és senki nem látott igazolható idegen járművet sem, nemhogy találkzott volna földönkívüólivel, de ez közvetett bizonyíték, magával a történettel nem foglalkozik, így haladjunk. "

Azok után, hogy még a konkrét, dokumentált Roswell esetben is minimum a két fenti hibát belevéve érvelsz, a "mára gyakorlatilag megszűnt ufo-észlelések" már tényleg nevetséges.

Nem tudom honnan veszed az információidat, de nem is nevetséges, hanem inkább szomorú ez a magabiztos stílus ahogy írsz. Tényleg...

2014. máj. 13. 18:13
 19/27 anonim ***** válasza:
Biztos történt valami 1947-ben, de nem tudhatjuk a teljes igazságot hiába olvasunk el töménytelen mennyiségű cikket és beszámolókat egy volt nyugdíjas katonától mert, aki akkor jelen volt, vagy nem volt jelen, de mégis részese akar lenni az összeesküvés elméletnek könnyen hazudhat, hogy egy kis pénzhez jusson, vagy szerepeljen a médiában biztos lesznek olyanok, akik hisznek az adott személynek, mivel csak a beosztást látják.)
2014. máj. 13. 18:47
 20/27 anonim ***** válasza:
43%

"Nem egy katona érkezett ki, hanem egy csapat. "

Persze hogy egy csapat érkezett ki. A nyilatkozatot viszont egyetlen személy tette.

"Amúgy nem furcsa, hogy kirúgták"

L. az első posztom.

"Az eset 1947. jul.02.án történt. A hadsereg 8.-án jelenti be a sajtónak. "

Ez így igaz. Ám nemhogy hónapokig, de HARMINC ÉVIG nem érdekelt senkit az eset:

[link]

"Subsequently the incident faded from the attention of UFO researchers for over 30 years."

" A másik buktató, hogy a Világok Harcában nincsenek nagy szemű idegenek."

Egy: nekem tökmindegy mikor találták ki a "szürke idegenek"-et. Azt sem tudom, volt-e említve bármi a holttestek külsejével kapcsolatban.

Mivel te sem mondasz róluk semmit, MÉG EGYSZERŰBB a dolog: volt pár hulla, és az mindigis ember volt, "szürkék"-knt már a későbbi könyvek és filmek hivatkoztak rájuk - amiből látszik hogy az egész eset puszta városi legenda. Semmivel nem tévesztette össze senki, mert meg sem nézte senki ember-e.

A VH-ban meg nyilván nem a szürkék szerepelnek. De látjuk akkoriban mekkora volt az ufo-hisztéria. Ha "ufo" jött, a nép pánikolt. Megjegyzem mikor a rádiójáték ment, a pánikolók több mint kétharmada nem földönkívüliek elől kezdett menekülni, hanem a partraszálló nácik elől!

"Azt is visszalehet követni azonban, hogy 4 gyerekméretű koporsót rendelt a RAAF a bázisra, meg is találták az elkészítőjét."

Mutasd már meg ezt az adatot, mert különben azt mondom kitaláltad. Főleg hogy a történet szerint HÁROM HULLÁT TALÁLTAK, NEM NÉGYET.

Az én infóm a ragszalagról egy natgeos dokufilmből származik, amiben a jeleket egy ufomániás mutogatta, a gyári papírokat és a katonai dokumentációt meg egy katonai fejlesztőmérnök és a gyár tulajdonosa.

Had hívjam fel mindenki figyelmét, hogy az eset az USA akkoriban legmodernebb katonai kutatótámaszpontján történt... Azaz a kor legfejlettebb technológiáját kísérletezték arrafelé. Nyilván alapbóla bevett sablonszöveget lököm az újságírók elé, nem hogy "ja kérem, a szigorúan titkos projektünk ..."

-------------

"Ezt nem tudom hol olvastad, de még a Roswellel kapcsolatos hivatalosnak elfogadott dokumentációban sem így volt. "

Kérlek, még a farmer nevét is ki tudom keresni akinek a földjéről összeszedték a roncskat. Mert de.

És ha megtennéd, hogy mutatsz nekem egy olyan (nem vaáásszagú) szervezetet ami nem "földi eszközök" címmel tartja nyilván az összes bejelentés 99.9%-át (kamerára szállt bogártól a disco-reflektoron át a drónokkal és repülőgépekkel bezárólag, egyszerre minden jelentést öt egymástól független szerv ugyanazon módon azonosít), az yo lenne...

2014. máj. 13. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!