Honnan tudhatom, hogy a földönkívüliek elviszegetnek vagy pusztán "elmebeteg" vagyok?
Gyakran látok dolgokat. Kis szűrkéket nagy kigúvadó fekete szemekkel, amint néznek fürsdés vagy egyéb fogalalatoskodás pl kézimunka közben, de mire felállok sehol
Éjjel minden reggel arra ébredek hogy ufó űrhajóban vagyok, de félálomba és reggelre piros csíkok vannak a pocimon. Orvos nem hisz az idegenekbe, azaz nem mehetek el hozzá, mert akkor is aszoonaná elmebeteg vagyok, ha csak elvisznek, de mással ezek nem tőrténnek meg. mi a teendő?
"éjjel minden reggel arra ébredek..."
Ez a fogalmazás olyan földönkívüli-szerű:)
Amúgy a billentyűzeteddel is csinálhattak valamit szerintem!:)
Aztán megint elviszegetnek. Volt egy kis pár hónapos nyugalmi idő, amikor nem álmodtam erről, pont a kérdés után. Lehet olvasták a kérdést vagy engem követnek nyomon, ez érthető mert kiválasztott lettem és ezért nem akarják, hogy tudjam hogy megfigyelnek, mert ha tudnám, hogy ők tudják hogy én tudom amit tesznek, akkor másképpen tennék. Lehet.
Aztán mára teljesen folyamatos az emberrablás. Lehet ha kiírok még pár kérdést abbamarad egy ideig ? Lehet valóban kiválasztott vagyok ? Ez ráutal nem?
NE TARTSD MAGADBAN!
Én is pszichológus fogok járni ,mert pánikolok lefekvésnél( na de ez min1). az a lényeg h mond el a szüleidnek( ha már elmondtad akkor ok) és forduljatok szakemberhez! És ne aggódj az orvos nem fog "elmebetegnek" hinni! valószínűleg valami lelki oka van ennek h ilyeneket látsz.
south park 1/1
Vicceret félretéve, milyen csíkok vannak a pocidon? Semmi olyan cuccod sincs az ágyad környékén, vagy a szobádban ami okozhatta?
ugye nem hegekre kell gondolni, hanem piros csíkokra amik órák múlva el is tűnnek, mintha ott se lettek volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!