Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha kiderülne, hogy az UFO...

Ha kiderülne, hogy az UFO események mögött tényleg a földönkívüliek állnak, miben változna az életed?

Figyelt kérdés

Bejelentené az egyik állam, hogy eddig titkolták a létezésüket, bár voltak kiszivárogtatások, de ezután elmondanak mindent.

Kiderülne hogy a hadseregek már régóta használják a csészealjakra jellemző korong -féle repülőket, és sok egyéb scifi filmbe tűnő technológiát is.

Akkor mi lenne itt a Földön?

Változna egyáltalán az emberek élete bármiben is?

Szerintem semmiben, ugyanúgy felkelnél, mennél iskolába vagy dolgozni.

#UFO #valóságshokk
2014. ápr. 22. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az enyém szerintem semmiben. Fullra leszarnám, illetve nem mozgatna meg a dolog. Amíg nem KELL, hogy érdekeljen, nem érdekelne, törődnék a saját dolgaimmal.
2014. ápr. 22. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmiben.
2014. ápr. 23. 02:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha az ufók kifizetik a főnököm helyett a járulékaimat és azt megkapom én, akkor jöjjenek egész nyugodtan.
2014. ápr. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!