Meg szerettem volna nézni a térképen a piramisokat, de retusálva van, ha ez nem gyanus akkor mi az? (többi lent)
Ez egy régi szovjet város, ahol szenet bányásztak, ma üresen áll, elhagyatott, a várost piramisok veszik körül!
sajnálatunkra nem láthatjuk, mivel retusálva vannak a képpek.. Ennyit errőr , köszi google.
szándékosan rontott kép.
3 féle google térkép mód va.
az 1. ha a hagyományos trékép módban nézegetsz dolgokat a földön, bármerre is barangolsz a rendszerben.
2. műholdképes.
ez egy előre felvett műholdkép, magyarul rögzített kép, de viszont kb valós idejűnek mondható , felülnézetből készült, hiszen a műhold felettünk van, és így szinte minden megnézhető a közelítéssel.De ha kínos hely van, azt satírozzák, vagy egész egyszerűen betesznek egy más műholdképet, és photoshoppolják az adott részt.
Előnye ennek a verziónak, hogy az egész bolygót, szinte alaposan végignézheti bárki.
Ennek az élőképes verzióját használják a kémszervezetek is.
3. utcakép program.
ez csak olyan helyeken van, ahol a google kocsi elment és felvette a 3D kamerával az utcát.
íg olyan mintha ott sétálnánk, nagy hátránya, hogy lassan halad a digitalizálás az egész földre kiterjedően,jellemzően a nagyobb városok voltak meg először, a legkisebb települések még mindig nincsenek rajta.
A 2, válaszadóval egyetértek abban, h szándékosan satírozzák el! Ez inkább figyelem felkeltés. Jó kis reklám!
Persze azt is jól tudom, h a piramisok bizonyítékok
egy előző civilizációra! Lehet, h ők járnak ide azokon
a különös hajókon.. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!