A Szíriuszi ninjákkal hogyan léphetnék kapcsolatban?
Ne mááááááár...
Holnap engem a Szerelem,szex topicba küldtek volna...
Mindig kapok valami jót6,aztán közlik hogy mégse.Csak kilépni nem léphetek ki,mert akkor vagy megölnének vagy egy sokkolót implantálnának a végbelembe ami azonnal 10 000 Voltot vezet belém ha titkot árulok el.
Jó,oké V.Mond meg þ Ügynöknek hogy kések .
Oh hát az nagyon egyszerű! Húzd fel a lumbulábiaktól lopott technológia alapján készült kommunikációs sisakot, majd fordulj a Szíriusz felé. Állítsd be a megfelelő frekvenciára, majd gondolj az üzeneted szövegére. Ha szerencséd van akkor a szíriusziak rögtön megnyitnak egy kommunikációs csatornát. A többi csak rajtad múlik.
Üdv D.W. - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos troll
Az annunakik kifejlesztettek olyan csúcsgenerátort ami zavarja a lumbulábiak kommunikációs sisakjának hullámhosszait
Na meg azonkívül ez a kommunikációs berendezés nem használható intergalaktikusan minden fajnál, pl. a poloskoidok vagy a guargumik nem is tudnák viselni.
én tudom , hogy --hogyan kell, de kell hozzá legalább 10 millió forint, és akkor sem garantált a találkozás velük
ninjákról nem tudok.
de szíriusziakkról igen, egy expedició során felkutathatnánk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!