Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Szíriuszi ninjákkal hogyan...

A Szíriuszi ninjákkal hogyan léphetnék kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék híres ninja lenni úgy gondolom, hogy a szíriuszi ninjáktól sokat tanulhatnék, hogy léphetek velük kapcsolatban?

#UFO #nindzsa #Szíriusz #szíriuszi ninja #ninjicu
2014. ápr. 16. 19:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%

Ne mááááááár...

Holnap engem a Szerelem,szex topicba küldtek volna...

Mindig kapok valami jót6,aztán közlik hogy mégse.Csak kilépni nem léphetek ki,mert akkor vagy megölnének vagy egy sokkolót implantálnának a végbelembe ami azonnal 10 000 Voltot vezet belém ha titkot árulok el.

Jó,oké V.Mond meg þ Ügynöknek hogy kések .

2014. ápr. 16. 21:42
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Diliházban van alapfokú ninnyaképzés.
2014. ápr. 16. 22:00
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
Át kell változni Simbává az Oroszlánkirályból, szólni kell 404nek hogy riadóztassa a reptoid és lumbulábi flottát, ők elrabolnak egy szíriuszi fényfókát és elhozzák neked, és mikor hazatelefonál, elveszed tőle a mobilját.
2014. ápr. 16. 23:38
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
Én meg úgy tudtam, hogy a szíriuszon találták fel a lumbulábgomba ellenszerét...
2014. ápr. 17. 00:23
 25/32 A kérdező kommentje:
Sceptic ügynök a szíriuszon ninják élnek, akik évezredek óta óvják a galaxist és az arra érdemeseket kiképzik nindzsává példának ott vannak a TMNT ninzsdák vagy a ninja gyilkos csak meg kell keresni a Földi helytartókat.
2014. ápr. 17. 05:18
 26/32 A kérdező kommentje:
#23-as Deggial ügynöknek már mondtam, hogy nem valószínű, hogy van mobiljuk ők telepatikus úton kommunikálnak Szimbát pedig nem ismerem vagy várjunk csak nem a tengerészről van szó? na mindegy.
2014. ápr. 17. 05:27
 27/32 A kérdező kommentje:
Ügynök társak arról már hallottam, hogy állományi ülés lesz engem is behívtak pont, amikor egy reptoiddal viaskodtam remélem nem dezertálnak nem tudnám fizetni a rezsít az UPC-nél már amúgyis van tartozásom pff pedig csak a discoveryt és a felnőtt csatornákat szoktam nézni szerintem ezzel a nindzsa melóval sokat lehet keresni.
2014. ápr. 17. 05:53
 28/32 anonim ***** válasza:
81%

Oh hát az nagyon egyszerű! Húzd fel a lumbulábiaktól lopott technológia alapján készült kommunikációs sisakot, majd fordulj a Szíriusz felé. Állítsd be a megfelelő frekvenciára, majd gondolj az üzeneted szövegére. Ha szerencséd van akkor a szíriusziak rögtön megnyitnak egy kommunikációs csatornát. A többi csak rajtad múlik.

Üdv D.W. - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos troll

2014. ápr. 17. 19:03
 29/32 anonim ***** válasza:
86%

Az annunakik kifejlesztettek olyan csúcsgenerátort ami zavarja a lumbulábiak kommunikációs sisakjának hullámhosszait

Na meg azonkívül ez a kommunikációs berendezés nem használható intergalaktikusan minden fajnál, pl. a poloskoidok vagy a guargumik nem is tudnák viselni.

2014. ápr. 17. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
79%

én tudom , hogy --hogyan kell, de kell hozzá legalább 10 millió forint, és akkor sem garantált a találkozás velük

ninjákról nem tudok.

de szíriusziakkról igen, egy expedició során felkutathatnánk őket.

2014. ápr. 19. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!