A Szíriuszi ninjákkal hogyan léphetnék kapcsolatban?
"A Szíriuszi ninjákkal hogyan léphetnék kapcsolatban?"
Úgy látom, hogy Te is faiskolába jártál!!! Nem "kapcsolatban", hanem 'kapcsolatba'!!! Mennyi ökkkkkkör van ezen a bolygón!!! És Te is közéjük tartozol...
#11 19:47
Te meg egy kis nyominger vagy olyan unalmas féle b..szod ne szereld össze az oldalt. :D
bobtom majd jól kezelésbe veszlek elhiheted nekem
# 12 a szíriusziak mondták, hogy úgy köll írni. :-)
J ügynök ne hülyéskedjen,leégeti az egész Kirendeltséget!
Az elmúlt héten már épp elég szégyen ért minket.
Köztük van az ugyancsak az ön vezetése alatt állt
Snow owl project is,amikor azt a láthatatlanná tevő pajzzsal felszerelt kémhajót előbb vették észre a Vénuszi kollégák mint mi!Pedig szemük sincs!
Foglalkozzon a munkájával!
GhualdRObov már amúgy is új kirendeltségi vezető ügynököt akar választani az Orion kar felügyeretére,és még egy hibát véthet aztán repül.Ne feledje hova tűnt Wilson mert zsinórban elbukott három megbízást!
Mehetett az M27-esre űrpilóta ellenőrnek.Csak nem így akarja végezni?!
Tehát ne itt lebzseljen,inkább menjen aktiválni a pixelesítő pajzsot!
Nem engedhetjük hogy olyan kép készüljön a Földön ami éles lehetne!
Én még maradok,ugyanis én vagyok kirendelve a GYIK szektorba hogy magamat szkeptikusnak álcázva eltereljem a gyanút az idegenekről.
M ügynök voltam.
kedves ügynöktársak.
Még januárban megkértem mindenkit az ügynökségről, hogy ne itt szórja tele top secret infókkal az oldal, mert súlyosan károsítják a jó hírnevünket.
Ezért állományi ülés lesz holnap délben, és minden oldalon tartózkodó ügynöktársnak kötelező a részvétel.
V(kapcsolattartó)
de sokan csak traktorosként ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!