Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Pataki Attila lejáratja az UFO témát?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk tanulsága szerint Attila éppen koncertezett, amikor egy idegent látott meg a nézőtéren, akinek mint a videóban is látható keményen és vulgáris szavakkal beszólt . A cikk fogalmazása sem piskóta :

"A tudomány mai állása szerint nagyon veszélyes ennyire keményen leteremteni egy földönkívülit az első találkozás alkalmával, ugyanis nem lehet tudni, hogyan reagál a támadásra. Hatékonyabb lehet a gondolatátvitel, amit Attila saját bevallása szerint is használt már ilyen esetekben."

Teljesen egyértelmű, hogy semmilyen idegen nem volt ott, mégis lejáratják a témát és ezek miatt nem merik sokan bevallani, ha esetleg tényleg látnak egyet .

2014. ápr. 7. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
az hogy nem érdekel.
2014. ápr. 7. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt, konkrétan ez a csodálatos bulvármagazin gyártott egy "hírt" egy három éves videóból, amin az látszik, hogy Pataki Attila hogyan reagálja le azt, hogy valaki hozzávágott valamit.
2014. ápr. 7. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is hallottam ezt a hírt egy pár éve, de szerintem ennek a koncertügynek tényleg nincs köze ehhez a témához. Viszont nagyon jó ez a kérdés. Szerintem maga a tény az nagyon rossz, ha valaki ezt a témát szándékosan lejáratja, sőt egyenesen felháborító. Ez tényleg így van, sokan emiatt nem merik bevallani a találkozásokat, észleléseket világszerte.

Ami Pataky Attilát illeti, ezen már én is sokszor gondolkoztam. Igazából nem tudom eldönteni, hogy ő átélt-e valaha is ilyen dolgokat, vagy pedig nem. Szerintem valószínűleg történhetett vele valami valaha is, csak nem lehet tudni, hogy mennyire színezi ki a történetet. Mert én nem hiszem, hogy egy ilyen sikeres énekes ilyen dolgokkal akarná a jó hírnevét rontani, emiatt gondolom azt, hogy talán nemcsak kitalálja ezeket a dolgokat.

Legalábbis remélem, bízok benne.

Egyébként azért is tartom katasztrofális dolognak, és amiatt vagyok nagyon érzékeny arra, ha valaki ezt a témát lejáratja, mert nekem ez az egyik hobbim, az egyik kedvenc témám, és szerintem a valódi, spiritualitással átszőtt UFO-kutatás utat nyithat az emberiség tudati felemelkedése, és egyben a bolygó megmentése felé. Nyilván nem könnyű ez a téma, és az emberiség még nincsen megérve tömeges szinten az ilyen dolgoknak a befogadására. Ehhez gyökeres és tömeges szemléletváltás kellene, mind a világnak a vezetői, mind pedig az "átlagemberek" részéről.

2014. ápr. 7. 21:29
 4/11 A kérdező kommentje:
3# Ez nagyon jó megfogalmazás volt, kapsz is rá egy zöld pacsit ;-)
2014. ápr. 7. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos a cikk írója vagy iróniából írta csak a cikket vagy magának találta ki. Minden esetre az oldal egy szenny, a cikkel együtt.

Pataki Attila...

Na, hát ő már a 90-es években beszélt az elrablásos élményéről, amiben szürke idegen szerepelt. Ami akár lehetne igaz is, mert sok ember átélt ilyet.

Az a probléma, hogy azóta annyi, de annyi ökörséget összehordott, ami már rég teljesen elüt az első élményétől(?), hogy egy naaaagy katyvasz az egész.

Jól lehet látni, hogy olykor az éppen aktuális ufó bulvár híreket veszi fel, és ezeket hangoztatja.

Fénylény, telepatikus üzenet a plejádokból, felemelkedés 2012 végén stb. az összes ilyet eljátszotta már.

Ha történt is vele valami annak idején jó régen, akkor is már rég nem hiteles és megbízható személy, annyi hülyeséget összehordott. De meg is látszik, hisz a legtöbben nevetnek rajta. Hát nem hiába. És ő miatta le is van járatva a téma valamilyen szinten.

Persze aki komolyan érdeklődik a téma iránt, az szerintem átlát a szitán és nem fogja befolyásolni ez a dolog.

Mint ahogy engem sem. Egyszerűen csak irritáló.

George Adamski

2014. ápr. 7. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:

hú, ezt kihagytam:

"Mert én nem hiszem, hogy egy ilyen sikeres énekes ilyen dolgokkal akarná a jó hírnevét rontani"

Igen, csakhogy Pataky 20-30 éve volt sikeres, mikor ment a szekér az Eddának. Nem mondom, hogy most nem megy, de meg sem közelítik már azt a korszakot. Így meg ezekkel az ufós sztorijaival mindig feltudja magára hívni a figyelmet, akár pozitív-akár negatív, de mindegy, mert szerepel...és szerintem neki ez számít.

Ha volt is élménye, elrontotta a hülyeségeivel.

Amúgy ha jól tudom a Kék Sugár c. számuk szövegébe beletette az elrablását, persze lehet csak belemagyarázás és csak pletyka.

"Elragadta, egyre feljebb, őt a kék sugár."

George Adamski

2014. ápr. 7. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem jobban, mint te. Nem jobban!
2014. ápr. 7. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 7. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ami Pataky Attilát illeti, ezen már én is sokszor gondolkoztam. Igazából nem tudom eldönteni, hogy ő átélt-e valaha is ilyen dolgokat, vagy pedig nem."

Az is lehet, hogy igen, és ez olyan traumatikus élmény volt számára, hogy egyfajta paranoia alakult ki nála. Emellett pedig azért beszél ennyit a témáról, mert frusztrálja, hogy gyakorlatilag hülyének nézik. És ezzel csak ráerősít.

A sztárklikket pedig inkább hagyjuk, valószínűleg semmi köze az "idegenekhez" a koncerten történtekhez.

2014. ápr. 8. 11:49
 10/11 nemelfogult ***** válasza:
100%

Pataki Attiláttól függetlenül sem fog a legtöbb alienes élményt átélő ember nyilvánosan beszélni.

Hogy ő tényleg átélt valamit vagy nem... ezt csak ő tudhatja, mindenesetre, ahogy nyilvánosságra hozza az tényleg nem érdemel más reakciót mint amit kap.

2014. ápr. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!