Mi van azokkal akik a 2012 decemberi világvégét itt hirdették?
Készülnek a következőre. :D
De amúgy én szkeptikusként is azt mondom, hogy feleslegesek az ilyen provokatív kérdések, nem kell még jobban lerontani a szkeptikus oldal megítélését ezo körökben.
"Annyi "értelmiségi" ufólogós professzor és kutató hangoztatta"
Már ne is haragudj, de egy értelmes ideíró ufó"hívő" sem hangoztatott semmi ilyesmit, pusztán a trollok írogattak ilyeneket, akiket ti önkényesen ufóhívőnek állítottatok be, csak mert ufókról és világvégéről tettek fel provokáló, trollkérdést.
Hasonló színvonalú volt a későbbi "mit léptek szkeptikuskák", de igen, ezt is fogjátok az ufóhívőkre :))
George Adamski
404 visszavonult a honlapjára, onnan oszja az észt. Szenthelyi valószínűleg egyezik a fenti személlyel. De 404-nek van álneves felhasználója, amivel igazából csak le-le pontozgatja az őt és az ostobaságait szidókat(erre bizonyíték a százalékok ennél a kérdésnél).
névte2en
"Szeretettel várjuk a bejelentést, mikro lesz egyébként esedékes?"
Ha majd a hozzád hasonló Hapci Benők nem kötik fel magukat a hír hallatán, akkor már be is fogják jelenteni :-)
Annácska, hidd el, a megfelelő bizonyítékokkal az igazi szkeptikusok azok, akik először kezdenék hangoztatni a földönkívüliek Földre látogatását és biztos létezését. Persze amegfelelő bizonyítékokkal. Nekünk az, hogy Egyiptomban áll egy piramis, nem meggyőző bizonyíték. Az viszont az lenne, ha egy élő űrlénnyel beszélgetnénk, aki igen komoly tudományos kérdésekre is tudna választ adni. De ez egyenlőre csak álmaidban. Míg te sírva ugrálnál, ha bebizonyosodna az űrlények létezése, addig egy szkeptikus "Én megmondtam." mondattal letudná az ősrobbanás bebizonyítását, és továbbmenne a következő témára.
Adamski, egy troll nem csinál magának saját honlapot, és nem veszi komolyan magát. Ti meg fogjátok ezeket a ráfogásokat, a trollkodásokat, és az egyebeket az igazi szkeptikusokra. Egyszerűbb gyanusítgatni, csak érdekes módon ezt a "szketpikusok" közül a trollok szokták csinálni, míg az ellentáborból mindenki(lásd: te).
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!