Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha egy UFO-val érkező idegen...

Ha egy UFO-val érkező idegen lény lennék, egy másik galaxisból, mit kérdeznél tőlem?

Figyelt kérdés
Üdv nektek földlakók.Van kérdésetek?

2014. márc. 19. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 nemelfogult ***** válasza:

"44 45. kérdező

analizálva gondolataidat, értem kérdésed értelmét.nem barátodnak kell, hanem magadnak, mivel angolul is tudsz.tartsd tiszteletben, ez egy magyar oldal."

Köszönöm, hogy analizáltad gondolataimat (mondjuk nem lehetett nehéz kitalálni:). Szóval, ha ez magyar oldal,OK. De a szabályokat nem sérti, ha privátban kielégíted a kíváncsiságom. Ez igazán nem nagy kérés, ugye?

Biztos hallottál az időutazó John Titorról (talán rosszul írom le a nevét), szóval ő is jól csinálta.

Még egy kérdés. Mi jut erről eszedbe: Cornwall/ONT.?

2014. márc. 20. 15:16
 52/73 anonim ***** válasza:
17%

Kedves kérdező kezdek kételkedni abban, hogy valóban földönkívüli lennél eddig egyetlen válaszomra sem adtál magyarázatot és az, hogy nem vagy hajlandó angolul lefordítani egy szöveget jól bizonyítja azt, hogy nem gondolkozol logikusan hiszen a leggyakoribb nyelv a földön az angol eddig csak offoltál kérdeznék még valamit mi az élet értelme?

Üdv, egy hozzád hasonló földönkívüli humanoid ;)

2014. márc. 20. 15:51
 53/73 anonim ***** válasza:
Orbán és a többi politikus a parlamentben tényleg UFO!!?
2014. márc. 20. 15:54
 54/73 A kérdező kommentje:

üdv:

író vagyok, ráadásul amatőr fizikus, pszichológus,e téma lelkes tanulmányozója.

mivel kérdésem feltételes módban szólt, úgy kezdődik... Ha egy...szóval nem kijelentő tartalmú cselekményt vázol fel.

ehhez képest mégis rengetegen írtak, hogy tényleg idegen vagy?

nem!

de mivel sok ember próbálkozik hasonló írással, kicsit megakartam mutatni, hogy mire képes egy kicsit is utánolvasott elme, aki képben van mindenféle dologgal kapcsolatban.

nemelfogult válaszíróval, már a gabonakör készítésnél is elvitatkoztunk, ahol is felvázoltam, a gabonakörök és piktogrammok emberi elkészítési módjait.

jó volt szemléltetni, hogy egy kicsit szabadabb fantáziával, rögtön lehet ilyen témájú cikket, írásokat közölni, vagy regényeket is, amit később exopolitikai körök rejtélyes cia meg egyéb interjúknak álcázva feltesznek a jutyub megosztóra.

mivel sok ilyen témájú írásom keletkezett az évtizedek alatt, bármikor összetudok írni egy olyan interjút, mint a Lacerta interjú, kb az írója azt is pár óra alatt dobta össze, és elkészülte után nemrég le is leplezte magát, de írása utána már önálló életre kelt.

szóval szép napos délutánt, és olvassatok sokat, nézzetek sok scifit, mert attól duzzad az elme.

és miért nem használok nagy betűt, mert így folytonos az írásom.

de csak számítógépen.

2014. márc. 20. 16:00
 55/73 nemelfogult ***** válasza:

és miért nem használok nagy betűt, mert így folytonos az írásom.

de csak számítógépen.

Akkor nagy gond lehetett A.einsteint és N.teslát kipötyögni:)

És még mindég nem tudom, hogy Darv alien-e... pedig, ha megmondtad volna akkor veled kapcsolatban is elbizonytalanodtam volna.

2014. márc. 20. 16:10
 56/73 A kérdező kommentje:

látod kedves nemelfogult

az összes elsőnek futurisztikusnak tűnő dolog mögött, ált a egy vagy több scifi író áll, csak ált a célok mások, nálam pl az volt, hogy olyan irományokat, amiket pl ide szoktak belinkelni, " bizonyítékként", ált fél óra alatt össze írok, ha kicsit komolyabb téma érdekel, akkor egy nap, szétküldöm, pár újságíró ismerősömnek, és fenn is van a neten, utána indulhat a móka, és az összes ilyen meg ehhez hasonló oldal, tele lesz vele.

ahogy írtam, pl a Lacerta interjú, meg sok egyéb iromány is hasonló írük tollából született, pár órás szellemi termékként, ráadásul, a fentebb leírt interjúval, az író jól is keresett.

2014. márc. 20. 16:26
 57/73 A kérdező kommentje:
irük=írók
2014. márc. 20. 16:27
 58/73 nemelfogult ***** válasza:

"...az összes elsőnek futurisztikusnak tűnő dolog mögött, ált a egy vagy több scifi író áll."

Tudod, nálad ezzel az a baj, mint a gabona piktogrammoknál is. Azt hiszed, hogy "az összes". Nem az összes, de tényleg sok a fake... mindenből. Nagy különbség.

Mondjuk a mostani dologgal tényleg nem tudom mit bizonyítottál? SENKI nem hitte al, hogy egy igazi alien vagy. Azért ne nézd ilyen hülyének az embertársaidat.

Jobb volt a dolog, mint a humor kategóriából idekerültek, így sokan eljátszottak a kérdéseddel. Ennyi.

Van olyan képzőművészeti hamisítvány is, ami 100x jobban megtéveszti még a szakértőket is, mint az írásod (és a sok fake odakint),de ettől még nem MINDEN kép hamis, nem?

2014. márc. 20. 17:15
 59/73 anonim ***** válasza:

Téyleg pszichológus vagy? Az jobb, mint az űrlény :D

Bár gondoltam, hogy valami kísérlet állhat emögött. Troll biztosa nem lehettél, azok nem tudnak ilyen jó kitérő válaszokat adni. Vannak publikált írásaid? Érdekes volt például ezzel a gondolattal eljátszani.

névte2en

2014. márc. 20. 17:27
 60/73 anonim ***** válasza:
Fabol tudsz-e vaskarikat kesziteni?
2014. márc. 20. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!