Ha egy UFO-val érkező idegen lény lennék, egy másik galaxisból, mit kérdeznél tőlem?
xD 1.mivel ez csak kamu azt kérdezném milyen szuper fegyvereitek vannak?
2. ha tényleg lennének idegenek akkor megkérdezném hogy mikor lessz az invázió? és az invázió idején csatlakozhatok e hozzátok hogy együtt leigázzuk a föld népét?
Például azt, hogy érdemes volt-e olyan hosszú utat megtenni miattunk. :-)
Mikor jártatok itt először?
Azokon a bolygókon, amiken a miénkhez hasonló intelligens létformák léteznek, és amikről tudomásotok van, a földinél nagyobb harmóniában és békében élnek-e az ottani civilizációk?
A járműveiteknél is jobban érdekelne az, hogy milyen nálatok az orvoslás, gyógyítás.
Ha türelmes lennél, érdekelne a véleményed az éterelméletről, hogy a ti tudásotok szerint mennyire pontosan modellezi a valóságot.
Mivel valószínűleg nem beszélnénk közös nyelvet, ha a telepatikus kommunikáció működne köztünk, akkor megkérnélek, hogy vetíts nekem mentálisan képeket a bolygótokról, hogy "körülnézhessek" egy kicsit.
Biztos az is érdekelne, hogy nektek mi a legmeglepőbb, vagy legszokatlanabb dolog a mi bolygónkkal kapcsolatban.
A végén valószínűleg megkérdeznélek, hogy készülhet-e rólunk egy közös fotó. Ha megengednéd, akkor feltölteném a találkozásunk történetével együtt többek között erre a fórumra is, és várnám a poénos hozzászólásokat arról, hogy honnan szereztem a varázsgombát, meg ilyesmi. :-)
Ha tényleg idelátogatna egy űrlény, akkor összesen 10 kérdésem lenne:
1) Hogy kell a kört négyszögesíteni?
2) Hogy vagytok képesek fényéveket utazni, anélkül, hogy út közben meghalnátok?
3) Van kisebb részecske a kvantumnál?
4) Van gyorsabb dolog a fénynél?
5) Hány bolygón jártatok már?
6) Körülbelül hány értelmes faj van az egész világegyetemben?
7) Mennyi ideig képesek az emberek segítséggel élni maximálisan?
8) Mi a daganatos megbetegedések ellenszere?
9) Mik a hiányzó kémiai elemek jellemzői(rendszám, relatív atomtömeg, tulajdonságok, stabilitás, stb.)?
10) Végtelen a világegyetem, vagy csupán egy a sok univerzum közül?
névte2en
3as
segg tisztításra részecskeasszimiláló analitikátort használunk, ami miután, atomjaira bontotta a távozott végterméket, atomi szinten analizálja, hogy milyen eltérés van az átlag ürítményhez képest.
4es
mi nem iszunk felest, mini magfúziós reaktorban állítunk elő, vízet, ami tartalmazza még az ősi univerzum lenyomatát, hasonló elvű kísérleti laboratórium van a ti svájnak nevezett országotokban, ahol elemi részecskéket ütköztetnek, és a világegyetem kezdeti állapotát próbálják, meg vele szemléltetni, mi így csinálunk magunknak folyadékot, természetesen jóval fejlettebb módon alkalmazva a ti kezdetleges földi technológiátokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!