Ha egy UFO-val érkező idegen lény lennék, egy másik galaxisból, mit kérdeznél tőlem?
14es kérdező
ritka primitív tagja lehetsz a földi társadalomnak, az ilyenek miatt is megéri megnézni, hogy miként halad a földi civilizációk fejlődése.
15. kérdező
mi a helyzet?
szokatlan kérdés.
nemrég szálltam ki a vákumhibernáló kamrából, ahol mi a regenerációs időnket töltjük,ezt nevezitek ti alvásnak és örömmel látom, jött pár kérdés, amit már nagyrészt megválaszoltam.
16. kérdező
volt itt egy primitív kérdező, de úgy látom elhamarkodott választ írtam neki, a primitívségről, mert te még őt is felülmúltad.
17es kérdező
jó kérdés.
a bolygótok, a saját tudati szintetek erősősdésével fog megtisztulni, ez egy öngerjesztő folyamat lesz, amit a földi emberek gondolatai és cselekvési mintái fognak szabályozni, több ilyen megtisztulási ciklusa volt már a földnek, némelyik népnek sikerült, de a mostani földi civilizáció nem pont a legjobb úton jár, egyre közelebb kerülve az önpusztító folyamatok elkezdéséhez, amikor is a föld lép működésbe, és olyan kataklizmák várhatóak, mint pl vulkánkitörések, ami hatalmas , az egész bolygóra kiterjedő cunamit hoz létre, hogy ezáltal, egy tisztább bolygó szülessen, egy következő generáció számára.
18as kérdező
1. kört négyszögesíteni, ezt teszik, ahogy írtam , van pár érdekes tagja a civilizációtoknak, te is közéjük tartozhatsz.
2. 9-es kérdezőnek írtam, aki hasonlót kérdezett, beírom ide is,legjobban úgy tudnám neked ezt elmagyarázni, hogy a mi civilizációnk, ismeri a tér meghajlítás fogalmát, amit itt egy N. tesla , és egy A. einstein nevezetű földlakó kezdett el elég kezdetleges módon tanulmányozni.
Ebben a rendszerben, található feketelukak, vagy féregjáratok, a kulcsok ehhez az utazáshoz, nem csak téridő ugrásra használhatók, ebben az idő és tér dimenzióban, hanem síkok, univerzumok közti átjáró is, ehhez persze fejlett kvantumtechnológia kell, amit ti csak most kezdtek kísérletezni.
3.a mi fizikai rendszerünk, és az ami itt a földön van elég nagy eltérést mutat, már csak a fejlődés szempontjából is.néha meglepődünk, hogy milyen egyszerű fizikai kérdésekből, milyen bonyolult dolgokat tudtok kihozni.ha szeretnél komolyabban foglalkozni ezzel a témával, és nem általános érdeklődés ez csak tőled, a kérdésed tekintetében, akkor esetleg a későbbi időben egy tervezett látogatás keretében, ahol jó lenne együttműködő magatartást tanúsítani, el lesz majd magyarázva neked.esetleg a gyakorlatban is szemléltetve.
4.na pont az ilyen kérdések miatt írtam, amit az előbb írtam.rossz a fizikai modellrendszeretek, amivel különféle folyamatokat próbáltok meg felírni és utána igazolni.ajánlanám, A. einstein munkásságát és N. tesla munkásságát.
5.földi szemszögből lényegtelen, univerzumokat szoktunk látogatni, a 2. kérdéshez intézett válaszomként megjelölt technikával.
6.nagyon sok, és nem mindegyik humanoid
7.ha az embernek nem lenne gondolati, és érzelmi torzulása, és stressz mentes életet élne, és mellőzné az állati, meg vegyszer kezelt élelmiszereket, akkor több száz év is lehetne, és még akkor is csak fiatalok lennétek.
hiszen a test a fentebb leírt folyamatok miatt öregszik, amit az előbb írtam.
8.többféle is van, egyes földi magánklinikákon már használják az ehhez szükséges gépeket, de többféle úton is lehet gyógyítani, amit itt a földön pár évtizeden belül elkezdenek használni, az a test bioenergetikai hullámrezonancia eltéréseit normalizálja, amivel gyors gyógyulás idézhető elő.
9.ha ilyen szintű fizika érdekel, azt majd egy későbbi életperiódusodban fogod megtapasztalni, gyakorlatból.
10. a világegyetem, amit mi egységes térnek neveznünk, még számunkra is tartogat felfedezetlen részeket.
12. kérdező
nekünk ez nem hosszú út, a mi technikánk nem a földi fizikai modellrendszeretek segítségével készül teljesen más technológia, már a kezdetektől fogva.
nagyon régóta figyeljük a humanodi fejlődést ezen a planétán, de nem csak mi, másegyéb lények is, akikkel egymást megtűrve, szemlélőként vagyunk csak itt.
telejesen más a civilizációs és társadalmi berendezkedés, a többi bolygón, mint itt a földön, úgy lehetne a legegyszerűbben megfogalmazni, egységesebb képet mutat.
gyógyítás, orvoslás, nálunk nagyon nincs ilyen.kétfajta technológia van, amit a fentebbi válaszokban is említettem már, vákumhibernáló készülék, ahol regenerálódunk, pont abbna a ciklusban, mint mikor ti aludni mentek.
és a sérülések kezelésére, egynagyon különös, kvantumtechnológiával működő holografikus lenyomatot, materializációs mintába sűrítő technikánk van, amivel bármi reprodukálható is.
mondtam, én a legértelmesebb kérdező te voltál, pont az éter miatt.
A einstein már kezdett vizsgálódni az éter felé, de nagyon kezdetleges módon.
a mi technikánk, pont ezért más, mert másféle megértési rendszerekben működik.
mentális képet nem fogok tudni neked vetíteni, mert a gondolati hullámaid, a félelem szintjén rezegnek, és annak amit kértél nagyon súlyos következménye lenne számodra.
a ti bolygótokat csak látogatni jön ide, minden faj, semmi egyéb nincs emögött.
földi kapcsolat, csak nagyon ritka esetben engedélyezett, pont a te földi embertől megszokott viselkedés mintád miatt.
35. kérdező
te melyik faj egyede vagy?
azonosítsd magad.
38. kérdező
láb mértékegysége?
értelmezhetetlen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!