Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan bizonyitsam be hogy...

Hogyan bizonyitsam be hogy léteznek idegenek?!

Figyelt kérdés

Ha egy távolli pont

"az bármi lehet"

ha egy jó minöségü kép

"photosop"

ha egy kép amelyen egy ürhajó van a földön közelröl fotozva

"egy kivágott filmjelenet?"

na most ezek után kérdezem hogyan?

2014. márc. 13. 15:26
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
sok mindent amik közül néhányatt a gyik-re is kiirtam.Természetesen azokatt is tele trollkodták.
2014. márc. 13. 18:45
 32/39 anonim ***** válasza:
73%

Üdvözöllek Zed100!

Ha tudóssá válsz, vagy válnál akkor is azt mondaná mindenki, hogy bolond tudós vagy! Keress egy közösséget, ahol nem bizonygatni kell a létezésüket, hanem lehet tapasztalat és eszmecserét folytatni.

Nekünk van egy kis közösségünk ( [link] ). Ezt a lapot én szerkesztem. Ha nem ezt választod, válassz egy másikat! Az a lényeg, hogy a sok kőkemény fejbe nem lehet beleverni a rendhagyó eszméket egykönnyen! Generációk fognak újraszületni, mire belefér a törpe világképükbe egy jelenleg még alig ismert világ!

Nehogy azt hidd, hogy mindenki egyszerre elfogadta, hogy a Föld gombóc, hogy nem a világ közepe, hogy a tengeren túl ott van Amerika. Annyi előnyünk van, hogy bennünket nem tüzelnek el máglyán, csak kigúnyolnak...

2014. márc. 13. 18:48
 33/39 anonim ***** válasza:
9%
Olyan csúnyákat írtál? :D
2014. márc. 13. 18:49
 34/39 anonim ***** válasza:
64%

"Hát az én befizetett adómból azt mán ne..em!!!

Majd a saját megtermelt jövedelmedból... bunkókám!"

Ezt miért nem mondod el a politikusoknak???

2014. márc. 13. 18:55
 35/39 anonim ***** válasza:
Ki a célközönséged? Kiknek akarod bizonyítani?
2014. márc. 14. 16:16
 36/39 A kérdező kommentje:
hát a szkeptikusoknak.
2014. márc. 14. 16:31
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Már most is be tudom bizonyítani, hogy léteznek. Mivel könyvet írok részben erről, a birtokomba jutottak olyan Lunar (holdon készült) fényképek, melyek nincsenek kiretusálva, s melyeken egyértelműen látszanak az építmények, piramisok, repülő űrhajók, űrhajó roncsok. Nem csak hogy részben nincsenek kiretusálva, de de semennyire sem. Elképesztő!
2014. márc. 19. 16:38
 38/39 xeniah ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy léteznek-e, hanem, hogy kik valójában. Figyelmedbe ajánlom ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=GGkSu3CEqt0

2014. márc. 30. 19:15
 39/39 anonim válasza:

Nem hiszek bennük, de tudom hogy vannak.

A szellemekben hiszek, pedig tudom, hogy nincsenek ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5301.. )

Amúgy ez is olyan dolog, mint a szellemek. Őket valószínűleg sose fogjuk tudni bebizonyítani, viszont a földönkívüliekre lehet esélyünk -párévmúlva- .

És tényleg, honnan tudjuk, hogy fejlettebbek nálunk? Ez olyan, mint a régi filmek, amikben elképzelték mondjuk 20-50 év múlva levő jövőt (repülő kocsik) , de nem valósult meg.

Ha léteznek is, lehet ők is azon filóznak, van-e másféle élet. Valószínűleg ha tehették volna, már meglátogattak volna minket. Mi se tudunk "nagy" távolságot megtenni az űrben, ha tudnánk, akkor se a földönkívűliekel foglalkozná(na)nk, hanem más égitestekkel stb.

2014. márc. 31. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!