Szerintetek léteznek ember és UFO hibridek ha igen honnan lehet tudni?
komolyan kérdeztem, normális válaszokat várok.
ufo mármint földönkívüli és ember keverék a hibrid.
Nem is tudta, hogy a Lexus félig ember.
Te szerintem inkább Ember-földönkívüli hibridet akartál volna írni nem? Mer'ember ufo hibrid szerintem a terminátorhoz hasonlítana.
Szerintem nincs kizárva.Talán arról, hogy elég kicsi lenne az orra, aránytalanul nagyok a szemei, hosszabbak az ujjai mint az átlagosnál, és talán valamiben másabb tónusú színe lenne a bőrének mint egy embernek. Amúgy megnéznék egy ember -UFO hibridet.
Mármint félig ember félig földönkívüli Nos, számos lehetőség adódik
1. feltűnően intelligens
2. olyan képességgel rendelkezik amire az ember képtelen
3. olyan titkokat tudd amiket mi átlag emberek nem ismerünk
4. a vére idegen DNS-t tartalmaz..
Üdv, és nem vagyok kókler...
A biológia alaptörvényei miatt ember UFÓ hibrid csak akkor lehetséges, ha az UFÓ gyakorlatilag emberi génekkel rendelkezik. Ember-majom, ember-kutya és gyöngytyúk-zsiráf hibrid sem lehetséges, mert a génállomány annyira eltér, hogy nem születhet belőle utód.
Ha pedig az UFÓ-nak emberi génjei vannak, akkor valószínűleg nem sokkal okosabb, nem tud nagy titkokat és a vérében sincs idegen DNS.
de ha emberi génjei vannak csak akkor nem lehet ufo.vagy igen?
mondom például az anyja ember az apja meg ufó akkor lesz belőle hibrid.
ha nincsenek különleges képességei csak egyszerűen tanulni jött a földre.szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!