Mi a véleményetek? Léteznek?
Figyelt kérdés
Germansweel-ben találtak egy koponyát és arra jöttek rá h Egen élt egy faj,vagyis ember fajta amiknek szarvuk volt.
Cerone al miután meglelték a csontokat meglepődtke.
Igy rájöttek hogy van bennük idegen dns,(nem földi).
Kerestek további csontokat mivel egy fajról volt szó.
!A többinek olvassatok utánna,adtam egykis bevezetőt.
Sok cikket találni viszonylag ezekről a szarvas csontokról.Volt egy "kód" is azon a helyen amit találtak(GLYOOIKAECRUEMK!BVKAJGZYOTEOK) SZÖVEGET.De mái napig nemtudták megfejteni mit rejt.Mi a véleményetek erről az esetről?De tényleg ovlassatok utánna mielőtt írtok,mert így egyből kamuzzátok.
2013. dec. 23. 21:35
2/11 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem,nézz utánna előbb.
2013. dec. 23. 21:39
3/11 anonim válasza:
Volt egyszer egy királylány, aki addig kergetett egy...
Nézz utána, adtam egy kis bevezetőt.
4/11 anonim válasza:
De hogyan keressünk utána? Mit írjunk be? Adhatnál egy linket, vagy legalább valami kulcsszót, hagy meg tudjuk keresni. (nem mintha igaz lenne)
5/11 anonim válasza:
Belinkelnéd azt a cikket, ahol ezt olvastad? nagyon rákaptam az UFÓ témára. Xd
6/11 A kérdező kommentje:
[link] itt is jól leírja,de ez nem hivatalos.Én a hivatalosat mondom.
2013. dec. 23. 22:15
8/11 anonim válasza:
Én megfejtettem! Tisztán és Izolda kiolvasható belőle az "EZ A TERI A BIKAGOLYO ARCU MOLY!" szöveg.
10/11 anonim válasza:
A cikk szerintem csak megakarja dönteni a nagyotmondás világrekordját.Mond egyre magasabb embereket,míg a végén elér a 10 m magassághoz.Most én jövök.Szerintem 300 m magas emberek is éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!