Tételezzük fel, hogy a földönkívüliek olvassák a fórumot, szerinted mit gondolnának az ideírogatókról?
Figyelt kérdés
Kicsit úgy tudnám ezt elképzelni, hogy amikor a tudós nevetve nézi a mikroszkópban az amőbákat, akik 100%-osan kizárnak minden életet magukon kívül . Mulatságos belegondolni, hogy a valóságban velünk is ez történik és az emberek nagy részén csak kacagnak a kozmikus testvéreink :-)2014. febr. 27. 21:34
11/18 A kérdező kommentje:
8# Egyetértek :-D
2014. febr. 28. 18:45
12/18 anonim válasza:
Mi az, hogy olvassák! Ők hozták létre az UFO észlelések rovatot :) Na, ezért a hozzászólásomért most megint elvisznek végbél tükrözésre...
13/18 anonim válasza:
Komoly ez a kérdés?
Gondolj bele ,te foglalkozol a csótányok életével?
gondolom nem.
Na ha léteznek odakint nálunk sokkal fejlettebb civilizáltciok,valószínűbb, hogy ezeket a lényeket kuvára nem fogja érdekelni ez a fórum sőt még mi se.
14/18 anonim válasza:
Igen, de azt írta, hogy "tételezzük fel", tehát abból kell kiindulni, hogy mi lenne, ha látnák, és tudnák olvasni ők is.
15/18 anonim válasza:
Dolgoztam biológiai laborban, de nem sok tudóst láttam kacarászni, amikor mikroszkóppal dolgozott..
Egyébként szerintem ezt gondolják:
"Ez a Prödl Annácska egy veszedelmes elmebeteg, ha valakit el akarunk rabolni, akkor bárkit, csak ne őt"
16/18 Wadmalac válasza:
Megállapítanák, hogy a kapcsolat felvételére még nem érett meg az idő. El kéne napolni. Olyan három- négyszáz évvel.
17/18 A kérdező kommentje:
"ha valakit el akarunk rabolni, akkor bárkit, csak ne őt"
Nem is vágyok rá :-D
2014. márc. 3. 20:01
18/18 anonim válasza:
"Tételezzük fel, hogy a földönkívüliek olvassák a fórumot, szerinted mit gondolnának az ideírogatókról?"
röhögnek a hiszékeny embereken, h könnyűszerrel becsapták őket az identitásukat illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!