Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel a földönkívüliekben?

Hiszel a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés

Egy indok is jó jönne.

Vagy valaki találkozott-e már? :DDD

2014. febr. 23. 16:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/135 A kérdező kommentje:

És akkor a Marson talált BAKTÉRIUM élettelen mi?!

Meg hablaty.

Engem nem győztél meg :/

2014. márc. 5. 21:13
 22/135 anonim ***** válasza:
42%

inkább fogalmazz úgy, h NEM AKAROD, hogy meggyőzzelek. amúgy szomorú ha valaki azt mondja, nem akarja, hogy a valóság "meggyőzze".

nincs élet a Marson. Semmilyen.

2014. márc. 6. 08:24
 23/135 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:

Több millió galaxis van az univerziumban. Az, hogy csak ezen a bolygón jött létre élet.... Egy hatalmas baromság! Nem tudhatjuk mi van, meg mi nincs, de ott van az a lehetőség, hogy a millió meg millió galaxisokban könnyűszerrel jöhetett létre élet. Nem jártunk más galaxisba, nem tudjuk mik vannak ott és mik nem, qgy csak tippelni lehet, és mindenki a saját véleményével próbálhatja meggyőzni a másikat.. Addig várjunk azzal, hogy mi is van pontosan, amíg nem járunk más galaxisban/okban, és meg nem tudjuk, hogy mi van valójában. Csak az általunk ismert/megjárt bolygókról vannak információink, de azokból ne próbáljunk meg több millió galaxisban fellelhető még több millió bolygót megítélni.

Ez a saját véleményem. :D

2014. márc. 6. 15:15
 24/135 anonim ***** válasza:
46%

előző!

olvastad mit írtam eddig? szted 1+1 az lehet 3 más bolygón?

a Statisztika nem írja felül az alapvető törvényeket !!!

2014. márc. 6. 16:14
 25/135 anonim ***** válasza:
90%

aqer,

"És hol mernénk meghúzni a vonalat és kijelenteni "[Isten] Megteremtette mindezt és semmi mást?" "

- Lewis Carroll

Amúgy érdekes, hogy vannak olyan keresztények, akik hisznek egy felsőbb hatalom létezésében, és közösséget formálva próbálják élvezni az élet szépségeit, ami tök jó; meg ott vannak azok, akik mindenféle apró részleteket kiemelnek a Bibliából, hogy tudományos tényeket/elméleteket próbáljanak megcáfolni... :S És az a rossz, hogy az emberek őket ismerik jobban, mert ők hangosabbak...

2014. márc. 6. 18:15
 26/135 anonim ***** válasza:
0%

kedves előző!

mindannyian ugyanabban a világban élünk.

mindannyiunkra ugyanazon törvényszerűségek hatnak, (fizikai-kémiai-biológiai-matematikai tények)

ezek a tények, és törvények megszabják - mégha ez nem is tetszik az ateistáknak, materialistáknak - hogy mi az ami lejátszódhat, és mi nem.

nem lehetséges ezen tények kijátszása, kikerülése, felfüggesztése. írtam miért.

tehát ha egy "tudomány" (valójában áltudomány) ezen alapvető törvényekkel szembe megy, tagadja, "mást hirdet és vall" az téved vagy hazudik. mindegy milyen cikornyásan fogalmaz, hogyan érvel, melyik képviselője mit mond.

ilyen áltudomány pl. az ezotéria, az alkímia, és az evolúció. hogy csak e hármat említsem.

az, h az univerzum mekkora, tökéletesen lényegtelen, ha az élet abiogén keletkezése lehetetlenség. mindenütt az, hisz az alapvető törvények mindenütt azonosak.

mérget vehettek rá, h az 1+1 az 2 akár ezer millió fényényire innen is.

a háromszög szögeinek összege 180 fok, még az univerzum "túloldalán" is.

ami itt ad absurdum, az ott is az. és vica versa.

2014. márc. 7. 10:49
 27/135 anonim ***** válasza:
100%

Kedves aqer!

Léteznek Idegenek.

2014. márc. 7. 14:12
 28/135 anonim ***** válasza:
40%

előző!

igen, akiket nem ismerünk. azok az idegenek.

2014. márc. 7. 14:15
 29/135 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:
57%

Te jószagú atyagatya! :d

Min megy már itt a vita....

Aqer:

ha ennyire istenben hiszel, annyit magyarázz meg nekem - aki ezen a téren szkeptikus - azt, hogy isten hol létezik? Ha ő létezik is... Őt is valakinek teremtenie kellett, ki volt az, aki őt teremtette?

És miért vagy annyira biztos abban, hogy csak itt lehet élet?! Millió meg millió bolygó van, ennél is több lehetőséggel!! Lehet, hogy tegyük fel, egy galaxis sarkában, a túl hidegben, nem jöhet létre élet, de egy Napnak megfelelő bolygó mellett hasonló, mint az ittenihez, simán létrejöhet!! Nagyon nem értem azokat, akik annyira ebben a rohadt nagy baromságban hisznek, hogy csak ezen az egy kib....tt bolygón jöhet létre élet!!! Mégis miből gondolod, hogy így van? Voltál már más galaxisokban? Láttad már más galaxis/ok összetételét, és mérhetetlenül sok lehetőségeit?

Ennyire ne légy befásult és földhöz, illetve egy - számomra nem létező, az emberek által kitalált, félelmüket múlasztó - nem létező dologban hivő nem mondom, hogy ne legyél, de ne higgy el mindent ennek! Mert amit abba a hogy is hívják.. - Elfelejtettem - ba írnak, ne vedd készpénznek! Amíg nem járjuk be a világűrt, amíg nem tudunk mindent, addig ne okoskodjunk! Én se okoskodok.. Csak mondom/írom a gondolataimat.

Rem. Nem sértettelek meg.

*Üdv: Lenore

2014. márc. 8. 15:06
 30/135 anonim ***** válasza:
51%
kedves előző, nem olvastad el figyelmesen mit írtam
2014. márc. 8. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!