Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg UFÓK építették az ősi...

Tényleg UFÓK építették az ősi sírkamrákat?

Figyelt kérdés

[link]

Szkeptikusok, ezt mivel magyarázzátok? Ez mindenre választ ad. Valószínűleg a piramisokat is UFÓK építették?

2014. febr. 17. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem te vagy az UFÓ.
2014. febr. 17. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Komoly, nálad ez sport? náha-néha kiirsz iylen kérdéseket és a szkeptikusokkal trollkodsz.

Vigyázz nehogy elraboljanak az ufok.

2014. febr. 17. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
persze hogy ők
2014. febr. 17. 21:31
 4/11 anonim válasza:
45%

Sajnos ésszerű és kultúrális vita nem igazán lesz, mivel eddig minden a témában nyitott topicban elharapózott a vita.

Részemről szükségesnek érzem, főleg, hogy az atom sokkal kevésbé szennyezi a környezetet mint a klasszikus hőerőművek, arról nem beszélve, hogy a mi környékünkön ( faluk ) például tüzifát télre alig lehet már évek óta termelni, mert közeli hőerőmű vásárol fel minden fát a környéken, és nem mindegy, hogy 20 vagy 60 kilóméterről kell hozatni a téli tüzelőt.

Aki beleköt, ugye legtöbbször a környezetszennyezést veszi alapul, meg Csernobil és Fukusimát, csak ugye nem veszik azt számításba, hogy ez a két eset mért történt és hogyan, illetve, hogy a szennyezés mekkora területre korlátozódott az ózonréteggel ellentétben.

Hogy szavazás nem volt róla, és csak szakértők bevonásával történt a döntés, valamelyest ezt is meg tudom érteni, tekintettel arra, hogy ha szavazás lett volna, akkor nem az észérvek döntöttek volna, hanem az hogy atom akkor már csak rossz lehet, aztán mikor energia nélkül maradunk, vagy épp külföldröl kell vásárolnunk, akkor lett volna a pislogás.

2014. febr. 18. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Tehát úgy gondolod, hogy Paksnak évtizedekig van még létjogosultsága?
2014. febr. 18. 11:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Bár nem tudom, hogy kanyarodott a téma az UFO-któl a paksi erőműig, de mindenki megnyugtatására: ameddig a bolygón relatíve olcsón kitermelhető uránkészletek elérhetők (nagyjából úgy 60 - 70 esztendeig), addig Paks is üzemelni fog.

No nem azért, mert ezek a fránya politikusok annyira szeretnék ezzel bosszantani a pórnépet, hanem azért, mert az energiaéhség rohamosan fokozódik, és jelen pillanatban ennek a nagyon olcsó és tiszta energiaforrásnak nincs reális alternatívája.

2014. febr. 18. 12:30
 7/11 Sinus2 válasza:
Mikor azok akik okoztak dupla Trianon-ban reszesulnek a biblia alapjan.Hisz a Jelenesek konyvebe benne van hogy hasonlo mertekkel merj es dupplan....a francba...ha FR 2/3 elcsatolnam mi a fenebol keritenek meg 2/3 hogy kiteljen a boszu.....Pedig de jo volna akkor talan a magyarnak is megjonne az eletkedve....addig sajna nem de ha igy telepulnke be az arabok mig delrol jonnek az albanok talan 50 ev mulva vege lesz a magyarok sirankozasainak....akkor meg biztos azt fogod kerdezi meddig rohog meg a magyarsag....remelem orokre rohogni fog.
2014. febr. 18. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, mért másolta be ide, egy teljesen más témából az én hozzászólásomat... de gratulálok neki, saját vélemény hiányában erre telik, de legközelebb legalább a témát megnézhetné.
2014. febr. 18. 16:39
 9/11 juubi válasza:

nem,hülye vagy

ha pedig nem gondolod komolyan a humorhoz írd

2014. febr. 18. 19:54
 10/11 József94 válasza:

Jó kérdés! 2 opció van:

1. Vannak olyan állítások hogy az Istenek építették! (Istenek=Lények amik az égből szálltak alá, pontosabban UFÓ-k)

2. Emberek építették őket az Isteneknek, de az ő segítségükkel ill. eszközükkel! :)

2014. márc. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!