Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok! Meg tudgyátok...

Szkeptikusok! Meg tudgyátok cáfolni ezeket a megcáfolhatatlan UFO eseteket?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 16. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom megcáfolni, abszolút hitelesek! Tehát a reptoidok, és a lumbulábiak kezdik a Föld megszállását!

Ez hót komoly,tegnap a kocsmában találkoztam három lumbulábival és négy krixkraxival, maci fröccsöt ittunk és azt mondták hogy hamarosan indul az invázió, hozzák az annunaki és poloskoid birodalmak seregeit is, nincs kegyelem!

Ja és Magyarország lumbulábi érdekövezet lesz, mit léptek szkeptikuskák? :D

2014. febr. 28. 11:26
 12/13 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele h biztosan van még élet a fölöd kívül...de itt nem az ufókra gondolok.. :-) papucsállatka esetleg..vagy egysejtűek...vagy valami állatkák biztosan élnek..na ,de ufók???? Nem léteznek!!nemértem hogyan lehet hinni olyan dologban amit még soha nem láttál a szemeiddel!! :-)
2014. márc. 1. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Nahát! Ezt nem hittem volna!!! :o mostmár hiszek bennük! Érzem hogy jönnek a reptoidok, krixkraxiak meg a lumbulábiak és megszállják a Földet! Jaj végünk van, pánik! Fusson mindenki szerte-szana mert lelézerágyúznak minket!

Na szkeptikuskák mit léptek? :DDDDD

2016. okt. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!