Szkeptikusok! Meg tudgyátok cáfolni ezeket a megcáfolhatatlan UFO eseteket?
2014. febr. 16. 20:10
1/13 anonim válasza:
Azért megcáfolhatatlan mert nem lehet cáfolni !
2/13 anonim válasza:
Ha a kérdést újra felteszed,helyesen,akkor mindent elmondok!
3/13 anonim válasza:
Ott voltam mindegyik esetnél, mind csak Photoshop.
4/13 A kérdező kommentje:
Szóval elismeritek, hogy léteznek! Nincs több szkeptikus!
2014. febr. 16. 20:24
5/13 anonim válasza:
PERSZE, és a föld a reptiliánok hatalma alatt van! De nekem van egy jó ötletem ez ellen!
6/13 anonim válasza:
1. Nem írták, hogy megcáfolhatatlan esetek, csak azt, hogy nem cáfolták még meg ezeket.
2. Lehetnek ezek a történetek ugyanúgy kitalációk, mint igaziak. A cikk után sehol egy forrás megjelölés. Így bárki írhat bármit. Ez így senkit nem fog meggyőzni.
7/13 anonim válasza:
Srácok. Én ténleg találkoztam Reptíliánokkal ! Nem viccelek.
8/13 anonim válasza:
Nem az ufo-k léteznek, hanem a hiszékeny, buta emberek :D
9/13 anonim válasza:
Mindent meg lehet cáfolni, és mindent alálehet támasztani, de olyan tök mindegy ha semmi értelme.
10/13 anonim válasza:
Meg. A többsége kamu. De ebből, a helyesírásodból, és persze a szövegértésedből is látszik, hogy ostoba vagy. Egy ostobának meg minek bizonyítgasson más, ha egyszer semmilyen cáfolatot nem fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!