Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO -t láttak az oroszok! NA!...

Acelsziv kérdése:

UFO -t láttak az oroszok! NA! Erre mit léptek szkeptikusok? Most már semmi kétség! :D :D :D

Figyelt kérdés
[link]

2014. febr. 16. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, és az az emberi kéz alakú nyúlvány a tetején... Féééélelmetes volt!
2014. febr. 17. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Hmm, hitelesnek tünik, de azért kiváncsi lennék, mit mond rá egy szakértő. Lehet, hogy manipulálták utólag a felvételt.
2014. febr. 17. 16:37
 13/16 anonim válasza:
megmondom az őszintét én egy kékhalált kaptam tőle meg összeomlott az egész rendszerem...
2014. febr. 22. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Tyűűű a kutya meg a mája, hát ez fenonemális :o

Hiszek emberek, hiszeeeeeeeek!!!!!!

És melyik faj volt? Krixkraxiak, lumbulábiak, reptoidok, guargumik vagy a poloskoidok? És mit akartak Oroszországban, vajon gyarmatosítani a Kreml-t? Vagy elrabolni pár Natashát hogy kísérleteket végezzenek rajta? Vagy esetleg lelézerágyúzzák Putyint, aki az annunakik kémje?

Szkeptikuska vagyok mit lépjek? :DDD

2014. febr. 28. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem Putyint elrabolták a poloskoidok meg az apacukafundalukák és megbecstelenítették. Na szkeptikuskák mit léptek? :P
2016. okt. 13. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Elmebeteg... Idiotizmus, nem ismer határokat... -.-" !
2016. okt. 14. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!