UFO dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson, erre mit léptek?
Figyelt kérdés
Döbbenetes UFO dokkolt az ISS-hez! A Nemzetközi Űrállomás élő webkamerája rögzített egy ismeretlen eredetű űrhajót, mely kapcsolódott az Intézmény szerkezetéhez.
2014. febr. 12. 17:48
11/32 anonim válasza:
hát ez szánalmasan gagyi sztori,de válaszolok:huszár lép F2-re.te jössz....
12/32 anonim válasza:
Már megint egy elmosódott kép sejtettem.
13/32 anonim válasza:
Engem ez az "UFO" kísértetiesen emlékeztet a Szojuz TMA-M-re ( [link] ami, hoppá, pont az ISS programban használnak jelenleg is.
Hááát... ezek a ruszkik furcsa fickók, de hogy idegenek... azért naaa...
14/32 anonim válasza:
Ez eddig a legbénább, leggyengébb, legszánalmasabb álhír, amivel a GyK-ra linkelt paranormal.hu álhírek között találkoztam...
17/32 anonim válasza:
Persze hogy Szojuz volt, azok hozzák az ellátmányt meg a csere személyzetet a Nemzetközi Űállomásra, mivel az összes űrsiklót kovonták már a forgalomból. (Pont úgy, mint ahogy ennél a kérdésnél ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5355.. idézett paranormal.hu cikkben a hozzá kirakott képen a Nemzetközi Űrállomás volt. És nem írták ki, hogy a kép csak illusztráció... Ó, és nem azért írom ezeket, mert szkeptikus lennék. Egyáltalán nem vagyok az. De az ilyen cikkek éppen azok ellen dolgoznak, akik komolyan vennék egyébként a témát.
18/32 anonim válasza:
Legközelebb mutatnak egy falból kilógó közönséges csapot, és az lesz a szenzáció, hogy ezek valójában a lumbulábiak keltetőgépei...
19/32 anonim válasza:
Akik lepontozták a válszomat(10-es vagyok): Kérlek, rámutatnátok, hogy miért nem hasznos a troll kérdésre adott válaszom? :D
20/32 anonim válasza:
10-es,valószinűleg belesz@rtál pár vér-ufós lelkivilágába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!