Évente mennyi embert rabolnak el az ufók?
Figyelt kérdés
Van e erről adat? Nézegettem a paranormal.hu-n és egyéb tudományos oldalakon, de semmit se találtam. Szkeptók ne írjatok.2014. febr. 1. 20:43
11/19 anonim válasza:
35/h vonás *N+[omega 12]/kc^3GM4pí
12/19 anonim válasza:
Rabolják az embereket? Egyszer kifigyelek egyet és elrabolom őket. Váltságdíjat fogok értük kérni. De vajon milyen pénzben fognak fizetni? Vagy átutalják a számlámra?
13/19 anonim válasza:
Nehéz lenne számon tartani, mivel a beszámolók szerint az elrablottakat általában vissza is hozzák. Ha nem így lenne, nem is tudnánk az elrablásokról, és az idegenek által elkövetett eltérítések áldozatainak eltűnését pusztán földi okokkal - pl. emberkereskedők, leánykereskedők munkája, alvilági leszámolások, egyéb bűncselekmények - hoznánk összefüggésbe.
16/19 anonim válasza:
Paranormal.hu tudományos oldal, azért mert éppen nektek nem tetszik hogy idegen lények látogatnak ide, még tudományos oldal a SETI is az
A háttérhatalmak nem fedik fel az adatokat
17/19 anonim válasza:
"Rabolják az embereket? Egyszer kifigyelek egyet és elrabolom őket. Váltságdíjat fogok értük kérni. De vajon milyen pénzben fognak fizetni? Vagy átutalják a számlámra?"
Szerintem űrpénzel fognak fizetni! :D
18/19 bence7900 válasza:
Évente több száz esetet jelentenek be, viszont az esetek közül kb 5% érdemes a figyelemre.A többi 95% pedig vagy a sok pálesztől van, vagy alvásparalízis vagy egyszerű halucináció az egész.
19/19 Bopefe válasza:
Van erről adat,méghozzá nyilvános bárki számára:
www.thefuckingalienskidnappedme.com
Az oldal szerint idén a mai napig (mert naponta frissül) 3856 ember raboltak el az ufók,ebből 74 főt Magyarországról.Ketten visszatértek influenza miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!