Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen okból látogatják a...

Milyen okból látogatják a földönkívüliek a Földet?

Figyelt kérdés

Milyen okok vezérlik őket, hogy fényéveket tesznek meg és célba veszik a Földet, mint lehetséges uticél?

J Ügynök*

2014. febr. 1. 12:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat nagyon köszönöm mostmár megtudtam hurrá!!! itt valóban mindent megtudhat az ember:).
2014. febr. 1. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:

1: Ez a kozmosz legjelentősebb állatkertje.

2: Kísérleteket végeznek rajtunk... tehát ez egy kozmikus kísérleti labor.

Olyan, mint mikor mi végzünk állatkísérleteket.

2014. febr. 3. 01:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat Figyelem! mivel engem, mint Ügynököt nem

lehet bannolni úgy döntöttem, hogy a

névtelenség nem elég teljesen el kell

tűnnöm egy időre, és bannolom saját

magamat másnéven:tiltom. De, ahogy

mondtam csak egy időre megyek el

J Ügynök ledobja az egyenruhát. De, ahogy

a terminátor mondaná még visszatérek.

Napot mindenkinek

J Ügynök voltam.

2014. febr. 3. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Az úgynevezett pozitív, jó szándékú fajok megfigyelnek minket, hogy hol tartunk mi, mint saját teremtményeik, rokonaik a lelki fejlődésben. Emellett felügyelik a földet, és a Naprendszert több szempontból is. Vannak, akiket tanítanak különféle formákban, sőt néha elvisznek embereket a saját bolygójukra is, akik már elég érettek erre. Csak ugye, ezeket a dolgokat nem lehet csak úgy nyilvánosságra hozni, mert az emberiség általános értelemben nincsen még megérve ezeknek a dolgoknak a befogadására és megértésére. Lehet, hogy még a pozítív fajok is végeznek genetikai kisérleteket.

A negatívokkal most jelenleg nem tudom, hogy mi van, és hogy hol vannak. A közelmúltban genetikai kísérleteket hajtottak végre; sokkal régebben, az ősidőkben ásványkincsekért, nyersanyagért érkeztek bizonyos fajok, és hódítottak, vagy hódítani próbáltak itt a Naprendszerben is.

2014. febr. 5. 00:54
 15/16 anonim válasza:

1. Jönnek felmérni a terepet hogy megfelel-e nekik a klíma...

2.Amint megfelel nekik jönnek a gyarmatosítók akik kiiktatják a nagyobb városokat pl.: New York,Párizs,Róma..stb

3.Jön a kivégző csoport ők befejezik a meló vagyis kivégzik a megmaradt emberiséget!

2014. febr. 10. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért álljunk meg egy kicsit a "jó szándék/rossz szándék" kitételnél!

.

Amennyiben földön kívüliek ide tudnak jönni, az azt jelenti, hogy

- mint tudásban,

- mint technikailag

jóval előttünk járnak. Az Univerzumban nem lehet/érdemes "csak-csak találunk valahol valamit!" jeligével utazgatni.

.

Amennyiben viszont jóval magasabb szellemi szinvonalon állnak nálunk, könnyen válhatnak "rovartanász"-szá.

Tudjátok, ők azok a tudósok/kutatók, akik olvadt alumíniumot öntenek a hangyabolyba, hogy egyszerű legyen a járatok feltérképezése.

Igaz, a hangyák belehalnak, de a tudósok, űltaluk pedig az egész emberiség okosodik!

2014. febr. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!