Hallottatok már arról, hogyha Leonardo da Vinci egyes festmenyeit. Speciális módon tükrözzük, akkor ufo-szerű lenyeket kapunk?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:50
11/44 A kérdező kommentje:
és az a kép,amelyiken a jobb felső sarokban van az a folt? mert nem valószínű, hogy csak egy sima folt, hisz a háttérben az ember is azt nézi(!)
2014. jan. 30. 20:52
12/44 A kérdező kommentje:
és az nem furcsa, hogy a kora legnagyobb polihisztorának életének ismeretéből 2 év kimaradt, 1476-78?
2014. jan. 30. 20:57
13/44 anonim válasza:
az egyik képen ott van Darth Wader
14/44 anonim válasza:
Furcsának furcsa,de szerinted az egyetlen magyarázat,hogy elrabolták az ufók vagy mi?
15/44 A kérdező kommentje:
Nem kizárt, hogy az ufoktol tanult - nem szívtam semmit- miért amúgy szerinted a piramisokat kik építették?
2014. jan. 30. 22:16
16/44 anonim válasza:
Ha a saját arcodat tükrözöd így, akkor is UFÓ jön ki.
17/44 anonim válasza:
Szerintem a piramisokat az UFÓK építették, de ezt Da Vincsi honnét tutta?
19/44 anonim válasza:
Ha kis felbontású kamerával (mobilon) alulról fényképezed az arcodat, hogy az orrlyukaid szemnek látszódjanak, akkor egy tipikus földönkívüli lény portréját kapod. (Erre tök véletlenül jöttem rá, mert volt egy telóm, amelyik néha "automatán" nekiállt fényképezni. Az asztalon volt, kamerával felfelé, és csinált rólam egy ilyen képet. Elég vicces volt! Azóta egyéb típushibák miatt a kütyü sajnos minden előjel nélkül meghalt, de próbáljátok ki...)
20/44 anonim válasza:
> miért amúgy szerinted a piramisokat kik építették
lol, a kis cseles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!