Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért ilyenek ezek a "felvilág...

Miért ilyenek ezek a "felvilágosult" emberek?

Figyelt kérdés

Mindig azzal vádolják a szkeptikusokat, hogy mindent elhisznek a médiának, a tudománynak stb, ők viszont nem.

De amikor az RTL klubon UFO észleléses téma van, akkor azt rögtön elkezdik zabálni mint malac a moslékot.

Vagy akkor amikor nekik tetszőt böfög a média, akkor már hisznek neki?

2014. jan. 13. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Én nem sértődök meg azért, ha azzal "vádolnak", hogy elhiszek mindent a tudománynak :)

A tudomány állitásainak igazságtartalmáról meg lehet győződni, a csészealj-rajongók hülyeségeiről nem.

2014. jan. 13. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Nekifutottam többször is a kérdésed értelmezésének, de nem jutottam dűlőre.

Te tudod mit kérdezel, vagy csak provokálni próbálsz?

2014. jan. 13. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

Egy provokálós általánosító h*lye vagy.

Ennyi. Semmi alapja nincs annak amit írsz vagy kérdeztél, csak beakartál böfögni valamit.

Most írjam ki a kérdést, hogy "Mindig azzal vádolják az ufó "hívők", hogy az RTL minden gagyi műsort és minden gagyi hoax videót elhisznek."? Mert van olyan akire igaz lenne és van olyan akire NEM, és tudja jól, hogy nem így van.

Menj és nézd tovább a Minimaxot, neked az való esetleg, agyilag még ott tartasz szerintem.

Te vagy még felvilágosult.

George Adamski

2014. jan. 13. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"mindent elhisznek a médiának, a tudománynak"

A tudomány nem tart igényt a hitre. Ne higgyen valaki a gravitációban, megteheti, de ha leugrik a tetőről, rútul összetöri magát.

A "felvilágosultak" szerint szűk látókörű az, aki nem hisz el mindent csípőből. Épp van itt egy olyan kérdés, ami arra utal, hogy már egy rakat idegen fajt ismerünk, köztük interdimenzionális lényeket is, miért nem ismerjük már el. Én nagyon szeretném ha megérhetném és megismernénk földönkívüli lényeket. De attól, hogy ostobaságokat terjesztünk, ez az idő nem jön el hamarabb, sőt.

2014. jan. 13. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Bárcsak tudnám mit akart kérdezni a kérdező jó lenne.
2014. jan. 13. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
7%
Már 5 éve nem nézek kereskedelmi TV-t és hiszek az UFO-kban szóval ez nem jött be . Gyurinak igaza van, hogy csak provokálni szeretnéd a népet :-)
2014. jan. 13. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, a vitákra szükség van!

Ez motiválja a hívőket, s hítetleneket egyaránt!

Számomra az a gondólat a legilyesztőbb, hogy egyedűl lebegnénk itt a nagy semmibe. Magunkat nem tudjuk kontrólálni,

nem egy nap rendszert...

2014. jan. 20. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!