Miért osztják itt az észt a tudatlan és tájékozatlan, témában járatlan emberek?
Elsősorban kikötöm: nyilván mindenkinek joga van megszólalni egy ilyen nyílt fórumon, én szimplán a belső indíttatást nem tudom megérteni.
Naponta feljövök és kíváncsiságból beleolvasgatok ebbe a kategóriába, de szinte már fáj, amit itt leművelnek. Az emberek úgy érvelnek az UFO-k földönkívüli, intelligens lényektől való származása mellett vagy ellen, hogy nem olvasták az észlelés leírását vagy (ha van) nem nézték meg az észlelést megörökítő filmfelvételt / fotót ill. nem néztek utána annak, hogy milyen UFO-észlelések vagy eltérítésekről szóló beszámolók vannak.
Ha valami mellett ennyire kardoskodnak, miért nem képesek legalább utána nézni a dolgoknak ? Legalább utána olvasni, minimum annak az észlelésnek, amiről szó van a kérdésben... ez kicsit olyan, mintha én most nekiállnék az informatikai kategóriában osztani az észt, miközben nem értek hozzá.
Me mér ne?
A melóhelyemen csak a főnök lehet okos, itt meg én is!
Ezt mások is kérdezhetnék.
Mások alatt a tudatlan és tájékozatlan, témában járatlan emberekre gondoltam.
miért te mindent elhiszel, amit vki leír??
mert akkor nagy a baj, agybaj:)
az itt írogató nagy része, vagy troll, vagy kiskamasz, és ez meg is látszódik, a kérdéseken...
Kérlekszépen.
UFO-k, idegen lények, szellemek, akárcsak az a dolog, hogy hogyan lettünk mi és még rengeted dolog csupán elképzelés. Egyáltalán nincsen halál biztos bizonyíték se mellette se ellene. Így mivel az egész csak egy elmélet, mindenki próbál ésszerű magyarázatot találni rá. Kinek mi az ésszerű az már más téma.
Nincs olyan ember, aki pl az UFO témába ugymondottan ''jártas'' lenne, mivel nincs megdönthetetlen bizonyíték a létezésükről... viszont arról sincs, hogy nincsenek.
Ez minden ilyen témára igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!