Van akivel tudnék ezekről beszélni úgy, hogy nem tart bolondnak?
"Van akivel tudnék ezekről beszélni úgy, hogy nem tart bolondnak?"
Persze, egy másik bolonddal :)
"Van akivel tudnék ezekről beszélni úgy, hogy nem tart bolondnak?"
Rossz hírem van. Az ezo kategóriába itt csak szemellenzős "hívők" és trollok járnak. Akit te keresel azt nem itt találod meg...
Mi az az E.K.?
Egyébként kérdező, beszélgetni lehet a dologról egy szkeptikussal is. Még ha nem is fogadja el, hogy az ufók, idegen lények köztünk járnak, a gondolataidat, érveidet meg lehet osztani velük. Legalább nem fognak megerősíteni a tévhiteidben, hanem megpróbálnak valami kézzelfogható, ésszerű, logikus magyarázatot keresni a gondolataidra. Még akár találhatnak is.
#5-el értek egyet. Bárkivel lehet beszélni. Legyen az szkeptikus vagy hívő. A lényeg, hogy érveljenek. Az pl ne érv, hogy "Létezik, mert hiszek benne." Ahogy az sem, hogy "Nem létezik, mert ilyen nincs." Ugyanúgy az sem bizonyíték, hogy "Valaki azt mondta, ez vagy az látta." Ahogy az sem bizonyíték valami nem létére, hogy "Soha nem volt laboratóriumi körülmények közt dokumentált eset".
Lényeg: párbeszéd.
(Személy szerint szerintem egy szkeptikussal jobb vitázni, mivel ő kételkedik, ezért rámutat a "történet" gyenge pilléreire. Míg a hívő elhisz szinte mindent; tisztelet a kivételnek; és csodálkozó tekintettel tapsol a nyilvánvaló képtelenségnek is. Ha egy szkeptikus mondja azt, hogy erre nem tud magyarázatot adni az szerintem mindig többet ér.)
Azért a #7-est megcáfolnám, mert én "hívő" vagyok, mégsem hiszek el mindent vakon. Hívők között is tehetsz különbséget, nem csak szkeptikusok között. Tény, hogy van aki minden mamlaszságot bevesz. Na, én nem az vagyok. Szortírozok, hogy miben lehet valami és miben nem. Amúgy is mit gondolsz képtelenségnek? Mindenkinek mást takar a szó.
Kérdező nekem írhatsz privátot, kíváncsi vagyok a történetre és megbeszélhetjük.
George Adamski
"A legjobb tudomásom szerint nem raboltak el. Úgy tűnik, mégsem mentes teljesen az életem a behatásuktól."
Ahogy látom eddig csak elméleti vita volt, hogy lehet-e egyáltalán beszélgetni, vagy nem.
Szerintem azzal kellene kezdeni, hogy kicsit részletesebben leírod, mit értesz az alatt amit itt idézőjelbe tettem. E nélkül nincs miről beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!