Mit szólnátok, ha elrabolnának a földönkívüliek?
Mi lenne, ha egy nap arra ébrednél, hogy egy ufóban vagy, például a Kis Szürkék hajóján és felhasználják a génjeidet, hogy a sajátjukat feljavítsák?
Örülnél? Szomorú lennél? Milyen érzelmi reakciót váltana ki belőletek?
Azok akiket valóban elraboltak mit éltek át?
"Ha belinkelek egy általános relativitáselmélet tankönyvet, ami helyből cáfolja az ufóhívők állításainak 90%-át, elolvasod, egyébként? Csak az érved megfordítva kérdezem."
El, mert össze tudom vetni az én állításaimat, és bizonyíthatom magamnak az igazam, esetleg más ember segítségével. Ebbe hol a baj? Mi az akadály?
"Na, azért ne keverjük a szezont a gőzekével. Te tettél állításokat, neked van mit bizonyítani. Nem a kétkedőknek az ellenkezőjét. Ez a tudományos bizonyítás folyamata."
Csak a koordináció rossz.
"Innentől kezdve igazából nincs miről beszélni. Ez nem vitaképes hozzáállás, csak akkor minek teszel állításokat egy nyílt forumon, ha nem akarod őket megvitatni."
Most írjam le neked még egyszer? Ha látom, hogy szórakoznak az egésszel, mi a francért próbáljak magyarázni nekik, ha nem értik meg? Nem fogom ilyenekért törni magam. Egy emberen látszik, ha van esze, ha komolyan vesz valamit, és itt elég kevés kommentelőről mondhatom el ezt. És olyat végképp nem boncolok más előtt nyíltan, aki semmibe vesz és azt is, ami engem nagyon is mélyen érint. Most mondhatnád azt, hogy de az első kommentem is erről szól. Nos igen, de akkor még nem hülyéztek le. Ha nem látom azt a másikon, hogy próbálja megérteni, vagy legalább komolyan venni, akkor nekem se lesz több kedvem magyarázni neki. És nagyon is okkal.
Darv!
Neked elég furcsa világnézeted van és nem az UFO-k miatt. Szállj le egy kicsit a magas lóról. Túl okosnak képzeled magad és nem tudsz értelmesen vitatkozni. Ez sajnos sok emberrel így van és te sajnos közéjük tartozol. Akármennyire is ellene vagy te is csak egy ember vagy. Nem vagy felsőbbrendű. Xar az élet, de ez van.
Darv:
"Megválaszolom, de nem azzal van a bajom, hogy kérdőre vonnak, hanem ahogyan. És persze, hogy nem fogok magyarázni annak, aki semmibe néz. Miért tegyem? Szerintem nem érdemli meg."
Ahogyan. Az elején vissza lehet olvasni, szinte mindenki normálisan kérdezett. Később harapódzott el a helyzet, mikor mindenkit csak jóformán lenéztél és nem magyarázkodtál. Szóval a semmibe nézés a te oldaladról kezdődött el.
"Mellesleg nem a kor számít, hisz mindenki más értelmi szinten van."
Ez igaz is, azonban egy 16-20 éves leányzónak nincsenek hozzáférései államtitkokhoz, háttérhatalmakhoz és a többihez amik le lettek írva. Ezekhez nem kor szükséges, hanem bonyolult összeköttetések olyan emberekkel, akik ebben mozogtak vagy ilyen helyeken dolgoztak, különböző hozzáférések. Valljuk be, 0 az esély, hogy egy 16 éves magyar lány ilyenek információkhoz hozzá tudott férni.
"Most írjam le neked még egyszer? Ha látom, hogy szórakoznak az egésszel, mi a francért próbáljak magyarázni nekik, ha nem értik meg?"
Mi miért vegyük komolyan ezt a sok teóriát,ha ezek is teljesen komolytalanak ?
Darv
Szerintem csak szemetelni jössz ide amikor lenne lehetőséged bizonyítani. Ügyesen kitérsz a válasz alól helyette személyeskedsz és még neked áll feljebb?! nem is értem, hogy érted el a 88%-ban hasznos válaszadást amikor nem is válaszolsz egy kérdésre sem. ki volt az a szerencsétlen, aki pontozott? már ne haragudj, de kíváncsi vagyok.
"Ahogyan. Az elején vissza lehet olvasni, szinte mindenki normálisan kérdezett. Később harapódzott el a helyzet, mikor mindenkit csak jóformán lenéztél és nem magyarázkodtál. Szóval a semmibe nézés a te oldaladról kezdődött el."
Valószínűleg én reagáltam túl a dolgokat? Fogalmam sincs, azt hiszem, megvan az okom rá, még ha ez személyes is.
"Az igaz is, azonban egy 16-20 éves leányzónak nincsenek hozzáférései államtitkokhoz, háttérhatalmakhoz és a többihez amik le lettek írva. Ezekhez nem kor szükséges, hanem bonyolult összeköttetések olyan emberekkel, akik ebben mozogtak vagy ilyen helyeken dolgoztak, különböző hozzáférések. Valljuk be, 0 az esély, hogy egy 16 éves magyar lány ilyenek információkhoz hozzá tudott férni."
Mert gondolkodással, ésszel és különös kapcsolatokkal nem lehet megtudni dolgokat? Hozzávéve a személyes tapasztalatokból leszűrt dolgokat? De, nagyon is. Ez elég logikus, de nem mindig könnyű kibogozni a dolgokat. Próbálkozom, és van eredménye is, ugyanakkor nem mindig lehet igazam. De ez ezzel jár. Vállaltam, és azt is, hogy veszélyes lehet.
"Mi miért vegyük komolyan ezt a sok teóriát,ha ezek is teljesen komolytalanak ?"
Na most látod ezt? Biztos vagyok benne, hogy semmit nem olvasol végig, és szinte minden ilyen témában trollkodsz. Akkor én minek vegyelek komolyan téged? Ezt nem gondoltad komolyan. Nyilván tisztában vagy magaddal, meg amiket te is itt művelsz. Akkor nyilván még érted is, miért nem szimpatizálok az ilyenekkel.
"Szerintem csak szemetelni jössz ide amikor lenne lehetőséged bizonyítani. Ügyesen kitérsz a válasz alól helyette személyeskedsz és még neked áll feljebb?! nem is értem, hogy érted el a 88%-ban hasznos válaszadást amikor nem is válaszolsz egy kérdésre sem. ki volt az a szerencsétlen, aki pontozott? már ne haragudj, de kíváncsi vagyok."
Nyilván az emberek java része fel is fogja, amit írok. Na most kezdj szelektálni.
#61 Abból ítélve, hogy azt mondtad magadról, tinédzser vagy, nem hiszem, hogy tanultál elég matekot ahhoz, hogy mindenféle előképzettség nélkül megértsd. Ez még persze változhat, ha ilyen irányban akarsz továbbtanulni. Viszont ha tényleg érdekel, Hraskó Relativitáselmélete szerintem elég jó. Nem egydélutános olvasmány, erre próbáltam utalni azzal, hogy megfordítottam az érvedet. Én sem fogok fél napot rászánni, hogy megtaláljam a blogodban 1-2 kérdésre a választ.
Milyen koordináció rossz amúgy?
Ja, és ne mégegyszer írd le, csak egyszer, rendesen. Én pl. nem hülyéztem le (most, még :)) senkit, mégis kitérő válaszokat kaptam.
Alapvetően tényleg az a baj szerintem, hogy magas lóról írogatsz, amire nem biztos, hogy megvan ám az okod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!