Mit szólnátok, ha elrabolnának a földönkívüliek?
Mi lenne, ha egy nap arra ébrednél, hogy egy ufóban vagy, például a Kis Szürkék hajóján és felhasználják a génjeidet, hogy a sajátjukat feljavítsák?
Örülnél? Szomorú lennél? Milyen érzelmi reakciót váltana ki belőletek?
Azok akiket valóban elraboltak mit éltek át?
Jó napot!
Nagyon idegesített ez a tegnapi vita, úgyhogy utána jártam.
Megnéztem Darv blogját és dolgait, így kijelenthetem, hogy egy hazudozóval van dolgunk, amit ki is fejtek, hogy mire alapozom.
Először is darv a blogodra kitetted az e-mail címed és a Skype címedet az elérhetőségek közé, azzal körítve, hogy "Egyéb elérhetőségem nem publikus.." Itt biztos arra akartál célozni, hogy személyazonosságod nehogy lelepleződjön, ezért azt nem adod meg.
Különböző közösségi portálon viszont megtaláltalak, ahol nemcsak név szerint lehet keresni embereket, hanem email cím alapján is. Meg is találtalak, nő, és tele volt UFO-s és szürkés dolgokkal az adatlapod. Teljesen egyértelmű, hogy te vagy, az írása stílusa is ilyen és az e-mail is egyezik.
Ezek után nem tudtam mit csináljak. Kitaláltam, hogy az aktív kommentelőid és lájkolóid közül írok egy párnak és kérdezgetem őket hátha kitudok húzni belőlük egy pár szót. Természetesen nem fogom elárulni kik voltak azok, erre szavamat adtam. Ők sem tudtak miért kérdezem őket, de csak olyan adatokat közöltek, amiket a blogodon is közzétettél és amiről beszélgettetek, tehát semmi mást.DE!
Különböző kérdéseket tettem fel nekik veled és a történeteddel kapcsolatban. Ezt pedig össze vetettem, majd összehasonlítottam az itt és a blogjaidon leírt dolgokkal.
A végeredmény az lett, hogy egy notórius hazudozó vagy.
Miért mondom ezt?
A különböző ismerőseidnek nem egységes dolgot mondtál és a blogbejegyzéseik adataival sem egyeznek meg.
Az első találkozásod elolvasható a blogodon, hogy egy 100-130cm magasságú alakot, szürke idegent láttál.
Két ismerősöd is megerősített abban, hogy nekik azt mondtad, hogy ez az alak 170-180cm magas volt, vagy még magasabb, hosszúkás kezei voltak, de szó sem volt arról,hogy alacsony. Slendermanhoz vagy a Wendigóhoz volt hasonló.
Márpedig az első találkozás esetén elvárható lenne, hogy ilyen fontos dologra emlékezz rendesen.
A másik dolog a bloggal kapcsolatos volt. Itt azt mondtad, hogy az exed miatt törölted a blogodat. Míg a az ismerőseidtől kiderült, hogy másoknak azt állítottad, hogy nem tudod miért törölted, csak úgy vagy pedig más oka volt.
Szintén másik nagy ellentmondás, hogy itt azt írtad le, hogy nem tudtál mit tenni az ellen, hogy mások is látják a reptiliánokról és hüllőemberekről szóló blogod, nem akartad leleplezni magadat a volt fiúd előtt.
Ettől függetlenül másoknak privát üzenetben szándékosan hazudtál a hüllőkről, olyanoknak is akik sem az exed nem ismerik, sem a barátaidat. Nyugodtan mondhattad volna azt, hogy " Szia! Bocsi, a reptiliánok nem igazak, csak szürkékkel volt kapcsolatom, a blog csak egy álca és átverés a barátom előtt". De ehelyett állításuk szerint nyomattad az írást privátban hüllőkről és teljesen komolyan.
Valamint emlékszem rá és még vissza is kerestem, hogy a blogodat folyamatosan reklámoztad a gyakori kérdéseken, még akkor is, amikor a hüllőkről írtál róla. Ergó szándékosan osztottad a dezinformációkat különböző oldalakon, amik egyáltalán nem kapcsolódhatnak az exed bosszújához.
Nézegettem a közösségi oldalon a kommenteidet is, és egyikben azt írtad, hogy lehet Slenderman valós már nézegettél róla történeteket. Na, aki egy köztudottan kitalált horror pályázat karakterét valósnak véli, akkor arról megállapítható, hogy mennyire kutakodott ufó témában is és hogy mennyire lehet valós az, amit 9 oldalon keresztül állított.
Ezen kívül hála az adatlapodnak megtaláltam a régi blogodat is, amit ezzel az írással tettél közzé:" ezért gondoltam úgy, hogy készítek egy blogot, ami csak rólam, és a nézeteimről szól."
Itt még úgy írsz az idegenekről, mint aki találgat és tengődik az elméletek között, nem pedig úgy, mint aki átélte őket és találkozott velük.
Lehet szereted az ufókat, a szürkéket, a hüllőket, és talán volt is 1-2 élményed, hogy láttál valamit az égen, de hogy nem veled tartják a kapcsolatot az is biztos.
A hobbidat és imádatodat párosítottad a hazugságaiddal.
Nagy valószínűséggel egy személyiségzavarban vagy, szociopata vagy. Esetleg író szeretnél lenni és leteszteled az embereket szórakozásból, hogy mennyire hiszik el azt amit írsz.
Szociopata:"a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel.Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük"
Ez a leírás tökéletesen megfelel rád a kiderített dolgokból. A "barátaid" elmondása szerint is. Szerintük nem vonzódsz az emberekhez, csak a hüllőkhöz és a szürkékhez és ezt te írtad nekik.
Hiába buktatlak le, akkor is hazudni fogsz és próbálsz kimenekülni a hurokból. Gyorsan lesz egy friss hazugságod. Élvezed hogy a középpontban lehetsz és sokan hisznek neked.
Egy dolog minden csalóra igaz, mégpedig a hazugságok. És minden hazugságra az érvényes, hogy egy idő után elfelejtik őket. Ha ismét rákérdezel pontatlanul válaszol.
Ez pedig tökéletesen látszik azokból a példákból és "bizonyítékokból" amiket itt most felsoroltam rólad.Jó napot!
Nagyon idegesített ez a tegnapi vita, úgyhogy utána jártam.
Megnéztem Darv blogját és dolgait, így kijelenthetem, hogy egy hazudozóval van dolgunk, amit ki is fejtek, hogy mire alapozom.
Először is darv a blogodra kitetted az e-mail címed és a Skype címedet az elérhetőségek közé, azzal körítve, hogy "Egyéb elérhetőségem nem publikus.." Itt biztos arra akartál célozni, hogy személyazonosságod nehogy lelepleződjön, ezért azt nem adod meg.
Különböző közösségi portálon viszont megtaláltalak, ahol nemcsak név szerint lehet keresni embereket, hanem email cím alapján is. Meg is találtalak, nő, és tele volt UFO-s és szürkés dolgokkal az adatlapod. Teljesen egyértelmű, hogy te vagy, az írása stílusa is ilyen és az e-mail is egyezik.
Ezek után nem tudtam mit csináljak. Kitaláltam, hogy az aktív kommentelőid és lájkolóid közül írok egy párnak és kérdezgetem őket hátha kitudok húzni belőlük egy pár szót. Természetesen nem fogom elárulni kik voltak azok, erre szavamat adtam. Ők sem tudtak miért kérdezem őket, de csak olyan adatokat közöltek, amiket a blogodon is közzétettél és amiről beszélgettetek, tehát semmi mást.DE!
Különböző kérdéseket tettem fel nekik veled és a történeteddel kapcsolatban. Ezt pedig össze vetettem, majd összehasonlítottam az itt és a blogjaidon leírt dolgokkal.
Miért mondom ezt?
A különböző ismerőseidnek nem egységes dolgot mondtál és a blogbejegyzéseik adataival sem egyeznek meg.
Az első találkozásod elolvasható a blogodon, hogy egy 100-130cm magasságú alakot, szürke idegent láttál.
Két ismerősöd is megerősített abban, hogy nekik azt mondtad, hogy ez az alak 170-180cm magas volt, vagy még magasabb, hosszúkás kezei voltak, de szó sem volt arról,hogy alacsony. Slendermanhoz vagy a Wendigóhoz volt hasonló.
Márpedig az első találkozás esetén elvárható lenne, hogy ilyen fontos dologra emlékezz rendesen.
A másik dolog a bloggal kapcsolatos volt. Itt azt mondtad, hogy az exed miatt törölted a blogodat. Míg a az ismerőseidtől kiderült, hogy másoknak azt állítottad, hogy nem tudod miért törölted, csak úgy vagy pedig más oka volt.
Szintén másik nagy ellentmondás, hogy itt azt írtad le, hogy nem tudtál mit tenni az ellen, hogy mások is látják a reptiliánokról és hüllőemberekről szóló blogod, nem akartad leleplezni magadat a volt fiúd előtt.
Ettől függetlenül másoknak privát üzenetben szándékosan hazudtál a hüllőkről, olyanoknak is akik sem az exed nem ismerik, sem a barátaidat. Nyugodtan mondhattad volna azt, hogy " Szia! Bocsi, a reptiliánok nem igazak, csak szürkékkel volt kapcsolatom, a blog csak egy álca és átverés a barátom előtt". De ehelyett állításuk szerint nyomattad az írást privátban hüllőkről és teljesen komolyan.
Valamint emlékszem rá és még vissza is kerestem, hogy a blogodat folyamatosan reklámoztad a gyakori kérdéseken, még akkor is, amikor a hüllőkről írtál róla. Ergó szándékosan osztottad a dezinformációkat különböző oldalakon, amik egyáltalán nem kapcsolódhatnak az exed bosszújához.
Nézegettem a közösségi oldalon a kommenteidet is, és egyikben azt írtad, hogy lehet Slenderman valós már nézegettél róla történeteket. Na, aki egy köztudottan kitalált horror pályázat karakterét valósnak véli, akkor arról megállapítható, hogy mennyire kutakodott ufó témában is és hogy mennyire lehet valós az, amit 9 oldalon keresztül állított.
Ezen kívül hála az adatlapodnak megtaláltam a régi blogodat is, amit ezzel az írással tettél közzé:" ezért gondoltam úgy, hogy készítek egy blogot, ami csak rólam, és a nézeteimről szól."
Itt még úgy írsz az idegenekről, mint aki találgat és tengődik az elméletek között, nem pedig úgy, mint aki átélte őket és találkozott velük.
Lehet szereted az ufókat, a szürkéket, a hüllőket, és talán volt is 1-2 élményed, hogy láttál valamit az égen, de hogy nem veled tartják a kapcsolatot az is biztos.
A hobbidat és imádatodat párosítottad a hazugságaiddal.
Nagy valószínűséggel egy személyiségzavarban vagy, szociopata vagy. Esetleg író szeretnél lenni és leteszteled az embereket szórakozásból, hogy mennyire hiszik el azt amit írsz.
Szociopata:"a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel.Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük"
Ez a leírás tökéletesen megfelel rád a kiderített dolgokból. A "barátaid" elmondása szerint is. Szerintük nem vonzódsz az emberekhez, csak a hüllőkhöz és a szürkékhez és ezt te írtad nekik.
Hiába buktatlak le, akkor is hazudni fogsz és próbálsz kimenekülni a hurokból. Gyorsan lesz egy friss hazugságod. Élvezed hogy a középpontban lehetsz és sokan hisznek neked.
Egy dolog minden csalóra igaz, mégpedig a hazugságok. És minden hazugságra az érvényes, hogy egy idő után elfelejtik őket. Ha ismét rákérdezel pontatlanul válaszol.
Ez pedig tökéletesen látszik azokból a példákból és "bizonyítékokból" amiket itt most felsoroltam rólad.
#103 "How often have I said to you that when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth?"
Nyilván teljesen hiteltelen volt az összes ufós állítás, de ez a levezetés akkor is +10 pont :). Vajon lesz rá válasz?
"Először is darv a blogodra kitetted az e-mail címed és a Skype címedet az elérhetőségek közé, azzal körítve, hogy "Egyéb elérhetőségem nem publikus.." Itt biztos arra akartál célozni, hogy személyazonosságod nehogy lelepleződjön, ezért azt nem adod meg."
Azért adom meg az elérhetőségem, mert akit érdekel, az úgy is rákeres, és elég sok levelet kapok ennek a szokásomnak köszönhetően. Én nem tartok attól, hogy lelepleződöm. Az a dolog, amit nem akarok elárulni, ugyanis nincs fent az interneten, és nem tudhatod meg az ismerőseimtől sem!
"Ezek után nem tudtam mit csináljak. Kitaláltam, hogy az aktív kommentelőid és lájkolóid közül írok egy párnak és kérdezgetem őket hátha kitudok húzni belőlük egy pár szót. Természetesen nem fogom elárulni kik voltak azok, erre szavamat adtam. Ők sem tudtak miért kérdezem őket, de csak olyan adatokat közöltek, amiket a blogodon is közzétettél és amiről beszélgettetek, tehát semmi mást.DE! "
- Nos akkor elárulok egy titkot. Nem minden emberben bízom annyira, vagy olyan a hozzáállásuk, hogy én elmondjam nekik. Kevés személyes ismerősömmel beszélek erről, és az internetes ismerőseim közül is nagyon kevéssel, mert nem bízom bennük, vagy ismerem őket és tudom, hogy őrültnek néznének. Akikkel viszont beszélek, azokkal remekül kijövünk, megértjük egymást és több dolgot tudnak rólam, mint ami a blogomon írva van. Azt nem tudom, mire alapozod, hogy jó embereknél kerestél.
"Különböző kérdéseket tettem fel nekik veled és a történeteddel kapcsolatban. Ezt pedig össze vetettem, majd összehasonlítottam az itt és a blogjaidon leírt dolgokkal.
Miért mondom ezt?
"A különböző ismerőseidnek nem egységes dolgot mondtál és a blogbejegyzéseik adataival sem egyeznek meg.
Márpedig az első találkozás esetén elvárható lenne, hogy ilyen fontos dologra emlékezz rendesen."
- Akkor most elárulok egy két dolgot. Egy helyszínen több dolgot is lehet észlelni, de most ettől tekintsünk el egy kicsit. A másik pedig az, hogy lehet, nem jól emlékszik, vagy rosszul vetette össze a két történetet, és azonosnak vélte. Erre nem gondoltál? Több lényt is láttam már, és nem mindenkinek mondtam el ugyanazon történetet, így lehet, hogy a kettőt keverte, vagy abszolút nem ismerte azt, amit a blogba írtam, mert neki másról számoltam be.
"A másik dolog a bloggal kapcsolatos volt. Itt azt mondtad, hogy az exed miatt törölted a blogodat. Míg a az ismerőseidtől kiderült, hogy másoknak azt állítottad, hogy nem tudod miért törölted, csak úgy vagy pedig más oka volt."
- Ezt ismét olyanoktól tudod, akiknek vagy nem meséltem el az okát (hisz 2-3 ember legfeljebb az, aki tudja). Írtam olyat, hogy pontosan nem tudom miért, de azt tudom, hogy minden amit egykor írtam az exem miatt volt. Ezen mit nem lehet érteni?
"Szintén másik nagy ellentmondás, hogy itt azt írtad le, hogy nem tudtál mit tenni az ellen, hogy mások is látják a reptiliánokról és hüllőemberekről szóló blogod, nem akartad leleplezni magadat a volt fiúd előtt.
Ettől függetlenül másoknak privát üzenetben szándékosan hazudtál a hüllőkről, olyanoknak is akik sem az exed nem ismerik, sem a barátaidat. Nyugodtan mondhattad volna azt, hogy " Szia! Bocsi, a reptiliánok nem igazak, csak szürkékkel volt kapcsolatom, a blog csak egy álca és átverés a barátom előtt". De ehelyett állításuk szerint nyomattad az írást privátban hüllőkről és teljesen komolyan."
Tudtam dolgokat róluk, és azok akik engem felkerestek, nem a hazugságot kapták, hanem mindössze annyit, amit én magam is tudtam. És az emberek java része akivel beszéltem erről, az nem elérhető Facebookon.
"Ezen kívül hála az adatlapodnak megtaláltam a régi blogodat is, amit ezzel az írással tettél közzé:" ezért gondoltam úgy, hogy készítek egy blogot, ami csak rólam, és a nézeteimről szól."
Itt még úgy írsz az idegenekről, mint aki találgat és tengődik az elméletek között, nem pedig úgy, mint aki átélte őket és találkozott velük."
-Ez a blogom elég régi, és hozzáteszek még valamit akkor: Itt még együtt voltam az exemmel. És ő gyűlölte az idegeneket. Lényegében miattuk szakítottunk. Nem is mertem írni olyanról a kapcsolat alatt, hogy nekem közöm van hozzájuk, mert akkor még érdekelt a viszonyunk. Viszont amint hangot adtam ennek a mostani blogomon, baj lett belőle. Később áttért az egész blog a szakítás után egy csatatérré, és bár voltak dolgok, amiket valóban valós alapon írtam, fellelhetők voltak benne hazugságok, amik csak a bosszantás miatt voltak megírva.
"Ez a leírás tökéletesen megfelel rád a kiderített dolgokból. A "barátaid" elmondása szerint is. Szerintük nem vonzódsz az emberekhez, csak a hüllőkhöz és a szürkékhez és ezt te írtad nekik."
- Na ez azért elég vicces még tőlük is. Miből gondolod te, hogy azokra írtál, akik tényleg ismernek? Én viszont abszolút nem írtam olyat, hogy nem vonzódom az idegenekhez, a Szürkékhez nagyon is. Azt hiszem, tanulj egy kicsit hitelesebb forrásokból kutatni, mert sorra olyanokat fogsz ki, akiknek nem sok közük van hozzám.
"Hiába buktatlak le, akkor is hazudni fogsz és próbálsz kimenekülni a hurokból. Gyorsan lesz egy friss hazugságod. Élvezed hogy a középpontban lehetsz és sokan hisznek neked."
- Nem élvezem, hogy a középpontban vagyok. Azt pedig végképp nem, hogy így, ráadásul úgy, hogy azokból húzol ki infókat rólam, akik nem ismernek, és akikben nem bízok annyira, hogy mindent leírjak nekik.
Összegezve tehát: Találtál pár embert, akiről azt hiszed, ismer engem, és beszélek rendszeresen velük ilyenekkel. Nos jót nevettem, mert eléggé félre siklott ez a merényleted, hisz nem lettél okosabb, legfeljebb ügyesen beleélted magad abba, hogy "végre lelepleztél", de a valóság az, hogy ez nem sikerült, mert így távolabb kerültél az igazságtól velem kapcsolatban.
Emellett az eddigi blogjaim milyenségére is magyarázatot adtam, és ezt sem tudtad eddig. Most már tudod, és azt is, hogy arra miért nem írtam konkrét dolgokat az idegenekről.
Továbbá nem hiszem, hogy a Facebook oldalamról nem rí le az, hogy mennyire oda vagyok értük. Ekkora hatalmas dolog mellett elsiklottál? - Ez elég szomorú...
Azt hiszem, a lényegre válaszoltam, ha probléma van, írj nyugodtan, én is így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!