Segitség MIB! Történt veletek hasonló?
Patr0n
Itt igen gyakori az ügynökök jelenléte köztük v, z, x, ,m j, ügynök. De vannak itt reptoidok és kis szürkék is. :))
Addig örülj, amíg csak arra emlékszel, hogy a kalapos férfi állt, és nem arra, hogy plusszban még valami más is. :D
Na szóval nem jó ilyen dolgokra felébredni. Hidd el, nem egészséges. Arca volt az illetőnek? Mert ha igen, akkor tekintettel arra, hogy nem sokan járnak kalapban, valószínűleg egy rabbi lehetett. (csak semmi antiszemitizmus) Mit gondolsz, mit csinálhatott? Nézte, amint alszol?
A takaród meg hogy borult rád? Netán az erőhatások miatt kialakult antigravítációs környezetben ugrott a fejedre?
A kérdés csak az, hogy ha vette a fáradságot, hogy visszafektessen az ágyba, akkor miért nem bírt betakarni? Persze, ha azért fektetett vissza, hogy eltüntesse a nyomokat. Gondoltár már arra, hogy ha visszafektetett az ágyba, akkor nagy valószínűséggel meg kellett fognia?
Én a helyedben lámpával aludnék, és bekészítenék a párnám alá egy Mein kampf c könyvet, vagy inkább egy napszemüveget. Ha nem volt szakálla, akkor a könyv fölösleges, helyette én elkezdenék rettegni.
Ha valóban olyan elven működik az emlékezetkikészítő szerkezet, hogy az "áldozatnak" bele kell néznie, akkor hogy hajtotta végre rajtad a műveletet, mikor aludtál.
A másik, hogy én amikor látok egy fekete fa* kalapost az ágyamnál sündörögni, valahogy nem az jut eszembe, hogy ez a MIB, hanem mondjuk félholtra ordítom magam, majd hozzáhajigálom az ágyneműmet. Aztáán reakciójától függően vagy az életemért könyörgöm, vagy megpróbálok menekülni, vagy úgy leverem a kalapját, hogy a fél feje is vele repül. Aztán a következményektől függően vagy az lesz, amit ő mond, vagy, ha kiderül, hogy csak a szomszéd negyedből tévedt be, megyek a rendőrségre.
Mi van akkor, ha csak álmodtad az egészet, és lerúgtad a takarót? Embereknél előfordul, főleg civileknél. Nem történt semmi. Egy átlagos éjszaka volt, mint a többi. Nem szeretnénk ebből problémát csinálni, ahogyan ŐK sem. Hidd el, mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha az egészet kivered a fejedből. Üdv: B.ügynök
Nem tudom hányas:alvásparilizis?grat nem olvastad végig.
12-es::D
13:de nem alvásparalizis volt!
Szerintem összekeverted a sorszámokat kedves kérdező. :)
Én is most vettem észre.
ja tányelg 13-as helyet 14-es 12-es helyet 13-as
elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!