Az ufok azért járnak a fölre, hogy élvezzék az emberek művészetét?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy a szép festményekért, a legújabb slágerkért és a legújabb filmekért járnak az ufok a földre?
Talán lopják a művészeteinket?
2013. dec. 22. 16:10
1/15 anonim válasza:
szerintem a dögös brazil csajokért jönnek!!
2/15 anonim válasza:
Azért jönnek,hogy elolvassák azt a töménytelen mennyiségű f4szságot amit a hozzád hasonlók itt leírnak.
3/15 anonim válasza:
:DDD KRUTOJ PRIANIK Nyugodj meg. ne akard, hogy deneutralizáljalak. egyébként az idegenekről nem közölhetek információkat. De azt elmondhatom, hogy nagyon békés lények persze köztük is vannak rosszakarók ezért vagyunk mi fekete-ruhások.
Üdv, J Ügynök
4/15 anonim válasza:
Ha én UFO lennék, azért járnék ide, hogy CKM cimlap-lányokat raboljak és agyprogramozással szexrabszolgává tegyem őket.
5/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lopnák inkább tanulmányozzák .
6/15 anonim válasza:
Elnézést J ügynök kicsit elragadtattam magam, csak kiborít,hogy még a troll kérdéseknél (remélem ez az) is vannak olyan elvakult hívők akik komolyan veszik és komolyan válaszolnak rá.
8/15 anonim válasza:
Hát a Mona Lisát már rég lenyúltuk csak egy jó másolatot hagytunk a Louvreban.
9/15 A kérdező kommentje:
A Mona Lisát elloptátok? Nem szégyellitek magatokat?
2013. dec. 23. 08:24
10/15 anonim válasza:
Nem nagyon,de már nem visszük vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!