Mik ezek, honnan jöttek?
A Reptílián az hüllöt jelent angolúl, ezért ez a nevük. A REPTílián humanOID pedig a lények kinézete, innen a Reptoid szó.
Annunakik pedig a Dávid gyerek leírása szerint, aki a benne élő Reptílián címmel tollbaírt emlékezései alapján emberi kiejtéssel, így hívták magukat az idegenek hogy Annunaki. ezért ez a nevük.
Ide jön egy idegen faj, most látod őket előszőr. Mutogatsz magadra és mondod hogy ember, erre ő mutogat magára és mondja Annunaki. Na így lett ez a nevük
13# Az az érdekes, hogy a Gyűrűk Urának tényleg van valóságalapja :-)
Hobbitok, törpök, óriások (ott trollok) tényleg léteztek, Númenor meg egyenlő Atlantisszal .
Hetek óta olvasok és "kutatók" szabadidőmben a témával kapcsolatosan. Én nem vagyok megkeresztelve, de hiszek egy felsőbb, emberi aggyal fel sem fogható erőben, amit jelenleg Istennek nevezünk. És nem zárom ki Az Annunakik létezését. Ha valaki nem hisz abban, hogy segítséget kaptunk kr.e., sőt, szerintem még most is,akkor minek reagál többször, ráadásul a hülyeségeit? Mondja el a véleményét a kedves kommentelő és kész.
Miért, Te mit gondolsz? Az egész világegyetemben csak és kizárólag Mi, emberek létezünk, mint értelmes lény?
Én nem így gondolom. Az a helyzet, hogy fejletlenek vagyunk ahhoz, hogy ugráljunk bolygóról-bolygóra, akkor valószínűleg találkoznánk velük. De szerintem köztünk élnek. És a sok laikus nem hisz benne, és lehet többször is már elmentél mellettük.
Nem bizonyított? Hogy ne lenne az. Nézz körül a világban, de ne csak hétköznapi szemmel. Rengetek ékírások szólnak erről, régi barlang és egyéb rajzok, ahol nem emberi lényeket ábrázoltak és őket tartották Isteneknek, évtizedek óta rengeteg UFO jelenség van. Nem mondom, hogy az összes igazi, biztos van fake, félreészlelt de nem mindegyik. Tegnap olvastam, hogy Németországban nem rég, 2 rendőr látott érdekes dolgokat és a radarok is jelezték.
Youtube videók, dokumentum filmek, kedves kérdező.
Nagyon sok könyv van a témával kapcsolatban.
Nem majmokból fejlődtünk ki, nem a több száz éven keresztüli makogásból jött létre az emberi nyelv, hanem az Annunakik és a többi idegen lény hozta el magával és vettük át, és ahogy terjed változott a nyelv a kiejtés és a többi :) 12 idegen civilizáció volt a Földön a nyersanyagok végett. Naphosszat tudnék mesélni róla.
A név másodlagos kérdés, több ötlet is van rá. De az lényegtelen. Isten miért Isten nevet kapta, és ki nevezte el így? Nem számít. Nem szabad az apró dolgokban elveszni.
" Tudod, sajnos egyre több ember a fától nem látja az erdőt "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!